Esports

Patinatge Artístic

El grup Taràntula del Club Patí Cambrils queda sisè al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Xous disputat a Cambrils

La competició, que va tenir lloc al Palau Municipal d'Esports el cap de setmana passat, va reunir 350 patinadors de diferents clubs catalans

Per Redacció

Un moment de l'actuació del grup "Taràntula" del Club Patí Cambrils que va competir al campionat
Un moment de l'actuació del grup "Taràntula" del Club Patí Cambrils que va competir al campionat | Cedida

El Palau Municipal d'Esports va ser la seu, aquest passat cap de setmana, d'un nou Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, organitzat pel Club Patí Cambrils, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana de Patinatge. En aquest cas, es tractava d'una competició Promoció de Xous, en les categories de Grups Grans, Grups Petits, Grups Júnior i Grups Quartets. En la prova esportiva hi van prendre part 200 patinadors el dissabte i 150 el diumenge, provinents de clubs d'arreu de Catalunya.

El Club Patí Cambrils va participar en el campionat amb el grup Taràntula en la categoria de Quartet, que va fer una bona actuació i es va classificar en sisena posició d'entre vuit equips competidors. Al final de cada jornada, es va procedir a l'entrega de premis, que el primer dia va anar a càrrec de la regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borràs, i el segon dia la va realitzar el regidor de Serveis, Medi Ambient i Protecció Ciutadana, Lluís Abella.

Mentre s'estava disputant el campionat, el diumenge al migdia, la Federació Catalana de Patinatge va fer pública la notícia de la mort de Ramon Basiana, president de la Federació des de l'any 2002 i que aspirava a la cinquena reelecció. A la tarda, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils es va guardar un minut de silenci per aquest motiu. 

La competició es va dur a terme seguint les mesures de seguretat per la Covid-19, de manera que hi havia diversos accessos al pavelló, els entrenaments oficials van ser a porta tancada i, al moment de la competició, només es va permetre l'entrada de dos acompanyants per patinador.

Diferents imatges del grup Taràntula del CP Cambrils (fotos: cedides)

 

Comenta aquest article