Societat

Comerç

25 comerços protagonitzen la Fira Rebaixes de la Unió de Botiguers, de nou, sota les mesures per la covid

La Unió de Botiguers n'ha fet una valoració positiva i espera que a la propera Fira Rebaixes de finals d'agost ja no calguin mesures especials

Per Maria Vidal

La Fira Rebaixes va ocupar una part del passeig Marítim
La Fira Rebaixes va ocupar una part del passeig Marítim | Lluís Rovira i Barenys

Una nova edició de la Fira Rebaixes, organitzada per la Unió de Botiguers, va tornar a omplir la façana marítima aquest primer cap de setmana de juliol. Un total de 40 parades, corresponents a 25 comerços participants, van vendre els seus productes rebaixats al llarg del dissabte i del diumenge al Mollet del Rec. 

Com ja es va fer en les edicions de l'any passat, es van adoptar mesures de seguretat davant la Covid-19. Algunes d'aquestes van ser la instal·lació de tanques per separar el recorregut dels clients de la Fira dels passejants, l'accés a les parades des d'un únic punt, el tancament de les portes del recinte quan hi havia aglomeracions i la contractació de personal de seguretat privada. L'oferta comercial era ben variada, ja que hi havia establiments de roba femenina, masculina i infantil, de llenceria, d'esports, de llenceria, sabateries, de decoració i fins i tot un estand de telecomunicacions. 

La dinamitzadora comercial de la UB, Sílvia Coll, afirma que els comerciants "en fan una valoració positiva, tot i la situació actual de l'economia". També ha explicat a revistacambrils.cat que "el diumenge van estar molt contents amb les vendes, mentre dissabte va ser una mica més fluix". 

Per l'edició de la Fira Rebaixes de l'agost, amb gran part de la població vacunada, des de la Unió de Botiguers s'espera que ja no sigui necessari delimitar el recorregut de la Fira del passeig marítim, una mesura exigida per l'Ajuntament de Cambrils, que impedeix que els passejants s'acostin lliurement a les parades. 

Comenta aquest article