Informació general

Restriccions

Els bars i restaurants podran obrir de manera ininterrompuda fins les 11 de la nit, a partir del 9 de maig

PortAventura prepara la seva reobertura per al 15 de maig amb totes les mesures de seguretat sanitàries i, el 23 de juny, ho farà el seu Caribe Aquatic Park

Per Redacció

Establiments de restauració a la façana del port, aquest passat mes de març
Establiments de restauració a la façana del port, aquest passat mes de març | Lluís Rovira i Barenys

El Procicat ha aprovat finalment la reobertura de la restauració fins a les 23 hores i dels parcs d'atraccions a partir del diumenge 9 de maig, que és quan finalitza el decret d'estat d'alarma. Bars i restaurants podran obrir de forma ininterrompuda tant en interiors com en exteriors. Tot i que inicialment s'havia dit que els parcs podrien reobrir aquest proper dilluns 3 de maig, finalment s'ha decidit esperar una setmana més. Pel que fa a la resolució que entra en vigor aquest dilluns vinent, només introdueix canvis menors, com ara l'eliminació del topall de les 20 hores en l'horari dels parcs infantils. A més, es permetran les assembles esportives amb un 50% de l'aforament, amb una limitació de 500 persones en condicions normals o 1.000 si hi ha ventilació forçada.

Recordem que, des del passat dilluns 26 d'abril, es va aixecar el confinament comarcal a Catalunya i des d'aleshores està permesa la lliure circulació pel territori català. Aquest proper cap de setmana serà el primer de plena mobilitat a Catalunya d'ençà que es va prendre aquesta mesura.

PortAventura reobrirà portes el 15 de maig

PortAventura World es prepara per obrir les portes el proper 15 de maig, després de les últimes converses mantingudes amb els departaments de la Generalitat de Catalunya responsables del PROCICAT, Salut i Interior. PortAventura World iniciarà la seva activitat amb l'obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. Per la seva banda, Caribe Aquatic Park obrirà les portes el 23 de juny. A partir del mateix dia 15 de maig obriran també els hotels Hotel Colorado Creek, Hotel PortAventura i Hotel Gold River. Amb l'objectiu de protegir el màxim la salut de clients i empleats, s'han pres totes les mesures de seguretat, distància social i higiene estipulades per les autoritats i a més certificades per auditores externes.

Des de l'inici de la pandèmia, PortAventura World ha centrat els seus esforços en implementar totes les iniciatives necessàries per a convertir-se en un espai segur amb una inversió que ha superat els 5 milions d'euros. Com a principals mesures destaquen la limitació d'aforament, així com l'obligatorietat d'usar mascareta al resort. Es manté la senyalització corresponent i es fomenta l'ús del cashless per facilitar l'experiència del client.

Comenta aquest article