Societat

Espectacle

Nou joves de la demarcació tarragonina són seleccionades al càsting per a ser «Noia Coyote»

L'esdeveniment per a convertir-se en 'Noia Coyote' a Tarragona ha estat organitzat per Hector Giovanni i Carmina Mirete, amb una dilatada trajectòria en el món de l'espectacle i els esdeveniments

Per Redacció

Les nou joves de la demarcació tarragonina seleccionades al càsting
Les nou joves de la demarcació tarragonina seleccionades al càsting | Jordi Ramon

Unes 70 joves de la demarcació tarragonina es van inscriure al càsting per a ser 'Noia Coyote', però només 9 han estat escollides pel jurat. El primordial en aquesta primera fase de selecció ha estat visualitzar el talent de les noies que s'han presentat. Motivades, amb ganes, amb molt de ritme a la sang i amb ADN tarragoní; aquesta ha estat la tònica de les aspirants durant els dies de càsting.

L'esdeveniment per a convertir-se en 'Noia Coyote' a Tarragona ha estat organitzat per Hector Giovanni i Carmina Mirete, amb una dilatada trajectòria en el món de l'espectacle i els esdeveniments. Mirete i Giovanni coincideixen a destacar que "volem oferir-li a el públic espectacles de primera, i aquest ho és. Portem ja prou temps aturats i va sent hora de posar la sisena marxa, estar preparats quan la Covid-19 ens ho permeti, i escalfar motors amb actuacions de nivell com serà la de les 'Noies Coyote'" i afegeixen "la demarcació de Tarragona té molt potencial i així ho hem comprovat al veure-les actuar, tenen les piles carregades i és hora de brindar-los una oportunitat".

Les finalistes de la demarcació de Tarragona competiran amb les de la resta d'Espanya. Ja s'han programat càstings a ciutats com Barcelona, ​​Madrid o Saragossa.

Les 'Noies Coyote' seleccionades

Les joves seleccionades en aquesta fase tarragonina són: Laura Solanes (Reus, 31 anys), Ingrid Sales (La Secuita, 25 anys), Nancy Mercat (Tarragona, 27 anys), Juliana Robayo (Valls, 18 anys), Inma Romero (Vila-seca 36 anys), Elena Ordoñez (Castellvell de Camp, 25 anys), Eva Pi (l'Arboç, 18 anys), Jennifer Benavente (Vila-seca, 26 anys) i Désirée Martínez (Reus, 27 anys).

Les nou noies seleccionades, juntament amb els organitzadors Hector Giovanni i Carmina Mirete (foto: Jordi Ramon)

 

Comenta aquest article