Informació general

Serveis generals

L'Ajuntament treu a licitació la reparació del paviment de la calçada de diferents carrers

Per Redacció

Imatge del paviment del carrer Gòtic, un dels quals serà reparat
Imatge del paviment del carrer Gòtic, un dels quals serà reparat | Cedida

El Departament de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació un projecte de reparació del paviment de la calçada de diferents carrers del municipi que s’han malmès pel pas del temps i altres causes com l’arbrat o el soterrament de serveis. Les empreses interessades poden consultar els plecs de clàusules al perfil del contractant.

Els trams de paviment degradats s’hauran de tallar i demolir, estabilitzar la base i sanejar de les arrels si és el cas, i tornar a pavimentar. Finalment, quan sigui necessari, es col·locaran a la nova rasant els marcs i tapes dels serveis existents a la calçada i es pintarà la senyalització horitzontal. El contractista haurà de presentar un pla d’execució de les obres, que s’hauran de portar a terme en un termini de 30 dies com a màxim. El pressupost per l’execució de les obres és de 82.721 euros i per a l’estudi de seguretat i salut de 1.583 euros.

El regidor de Serveis, Josep Lluís Abella, ha afirmat que "el departament segueix treballant a peu de carrer per millorar la imatge de Cambrils i prendre mesures que beneficiaran a tots els cambrilencs perquè el projecte inclou 76 trams de carrers repartits per tots els barris del municipi".

Comenta aquest article