Esports

Futbol sala

Un Mediterrani castigat per les baixes perd a casa amb el Salou B

Per Redacció

Partit que va enfrontar al Mediterrani i al Salou B, el passat diumenge a la tarda
Partit que va enfrontar al Mediterrani i al Salou B, el passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala          Divisió d'Honor Catalana             Grup 3

CFS Mediterrani 2 - FS Salou B 3

Derrota immerescuda del Mediterrani a casa, en el partit que es va disputar aquest passat diumenge a la tarda al Palau Municipal d'Esports. Els locals arribaven al partit amb sis baixes importants i això va rebaixar les possibilitats de victòria del Mediterrani. L'equip cambrilenc, tot i les adversitats, va plantar cara amb els jugadors disponibles més l'ajut de quatre jugadors del filial; Gerard Beas, Ibra, Sergi i Gerard Marquès. El Mediterrani va ser superior als visitants però no va aconseguir obrir el marcador mentre que els visitants s'avançaven amb una jugada aïllada, mitjançant un rebot, i col·locaven el 0-1 al marcador, resultat amb el que s'arribava al descans.
La segona part va continuar igual i de poder aconseguir l'empat a 1, el Salou marcava a la contra i feia pujar el 0-2. Després d'això tot seguia igual i el mateix va passar uns minuts més tard, que de fer l'1 a 2 arribava el 0-3. Però el Mediterrani no va tirar mai la tovallola i va aconseguir retallar distàncies amb dos gols i fins i tot es va estar a punt d'aconseguir l'empat. Els gols cambrilencs van ser obra d'Ibrahim i de Gerard Marquès.
Al final derrota per 2-3 però l'equip cambrilenc va demostrar una gran actitud, amb l'entrega i l'esforç de tots els jugadors. Aquest proper dissabte el Mediterrani juga a la pista de l'Inter Els Pallaresos.

 

Comenta aquest article