Cultura

La Rambla de l'Art acull l'estrena de la pel·lícula «Bellezonismo»

La preestrena de la nova pel·lícula té lloc a Cambrils, al cinema de la Rambla de l'Art

Per Anna Chaves

D'esquerra a dreta: l'actriu Coral González, el director Jordi Arencón i l'actriu Ariadna Cabrol
D'esquerra a dreta: l'actriu Coral González, el director Jordi Arencón i l'actriu Ariadna Cabrol | Anna Chaves

La Rambla de l'Art Cambrils acollia, ahir al vespre, l'estrena de la pel·lícula "Bellezonismo". A la premiere cambrilenca hi van ser presents el director del film –el reusenc Jordi Arencón– les actrius Coral González –coneguda per l'anunci de Chicfy–, Ariadna Cabrol i d'altres integrants de l'equip. Tal com va definit el director a revistacambrils.cat, "es tracta d'una comèdia diferent, perquè no s'ha de tenir por a provar tot allò que t'agrada". De fet, Arencón destacava la suma d'esforços, la bona predisposició dels actors des de l'inici de la gravació i les ganes de proposar-te nous reptes com a eixos centrals d'aquest projecte.

El departament artístic de la pel·lícula ha estat liderat pel cambrilenc David Callau, mentre que la productora executiva ha estat una altra cambrilenca, Toñi Morales. El rodatge es va dur a terme a diferents punts de la Costa Costa Daurada, els mesos d'octubre i novembre de 2017, des de l'Hotel Palas de La Pineda a l'ajuntament de Reus. Quant a l'elenc, la pel·lícula compta amb actors i actrius com ara Armando del Rio, Miguel Cazorla, Elvira Herrería, Yanet García, Ariadna Cabrol, Coral González, Desiree Pozos, Soledad Lasta i Nerea Arroyo. La productora és Apocalipsi Producciones i Maskeline.

La preestrena del film va tenir lloc el dimecres 10 de juliol a Barcelona i, avui, s'estrenarà a la resta de cinemes. Demà dissabte, l'equip de la pel·lícula estarà als cinemes OCine de Vila-seca i, diumenge, a La Fira de Reus.

La trama

La trama va sobre dos pilots de ral·li que, de forma inesperada, es perden i acaben trobant-se amb un centre de Tecnificació de la Bellesa, un lloc on es busca perfeccionar el físic. El centre està dirigit per un exdisenyador que ha buscat evadir-se de la societat i dominar a un conjunt de joves que volen aconseguir estar perfectes. Sócrates acaba descobrint que una de les noies acabarà sent l'amor de la seva vida, mentre que Capi acabarà infiltrant-se dins del centre per treure a la jove de l'amic d'allà dins. 

Comenta aquest article