Cultura

Contes

«Contes de ratolins» per als més petits de la mà de Montse Parra a la Biblioteca

Per Berta Ruiz

Imatge de la sessió de contes, ahir a la tarda, a la Biblioteca
Imatge de la sessió de contes, ahir a la tarda, a la Biblioteca | Berta Ruiz

La Biblioteca Josep Salceda i Castells va acollir, ahir a la tarda, una nova hora del conte emmarcada en la programació del Dies de Llibres a Cambrils. En aquesta ocasió, la sessió va anar de la mà de Montse Parra i es va titular "Contes de ratolins" –adreçada als infants més menuts–. Un nombrós públic molt familiar va omplir la planta baixa de la Biblioteca per escoltar diferents històries d'aquests animalons. A més, Montse Parra va repartir unes orelles de ratolins entre els més petits per ambientar la sessió.

Abans de començar, la bibliotecària Rosana Andreu va parlar del silenci i de la importància d'estar ben callats per escoltar bé les històries que ens expliquen o per estar ben concentrats quan estem llegint un llibre. De fet, durant tota aquesta setmana se celebra la Setmana Sense Soroll –promoguda per la Generalitat de Catalunya–.

Presentació del llibre "Dues dones nues" d'Elisenda Roca i Maria Ripoll, avui

Per altra banda, avui dijous 25 d'abril, seguirà la programació de Dies de Llibres. A partir de les 20 hores, al Centre Cultural, tindrà lloc la presentació del llibre de relats “Dues dones nues”, escrit per la directora de cinema Maria Ripoll i la periodista i escriptora Elisenda Roca.

Comenta aquest article