Informació general

Loteria

Un dècim d'un quart premi de la Loteria de Nadal, venut a Cambrils

El número 67774, s'ha venut per màquina a l'estanc número 2 de Cambrils de Teresa Samà, ubicat a la plaça de Carles Roig. El dècim està dotat amb 20.000 euros

Per Lluís Rovira i Barenys

El dècim s'ha venut a l'estanc de la plaça de Carles Roig, a la Parellada
El dècim s'ha venut a l'estanc de la plaça de Carles Roig, a la Parellada | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils ha estat un dels noms que han sortit al mapa dels municipis on s'ha venut algun premi important de la Loteria de Nadal que s'ha sortejat aquest matí. Un dècim d'un dels quarts premis, concretament el número 67774, s'ha venut per màquina a l'estanc número 2 de Cambrils de Teresa Samà, ubicat a la plaça de Carles Roig al barri de la Parellada. Aquest dècim està dotat amb la quantitat de 20.000 euros.

El primer premi de la Loteria ha estat pel número 3.347 s'ha repartit per  14 municipis catalans on s'hi han venut 33 dècims en total -cadascun valorat amb 400.000 euros. S'han venut 15 bitllets en diferents administracions de la ciutat de Barcelona i quatre més a Sabadell. També s'han venut dos dècims a Santpedor, a Olot i a La Seu d'Urgell. La resta dels bitllets premiats amb la grossa s'han venut a Cardedeu, Granollers, Pineda de Mar, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Figueres, Sant Joan Les Fonts, Altafulla i Camarles. En aquests casos es tracta d'un sol dècim per administració. Del segon premi, el número 21.015, se n'ha venut una sèrie a Castellbisbal el que suposa un total de 1.250.000 euros. Pel que fa al tercer premi, el 4.211, se n'ha venut una sèrie a Gavà. del quart premi, a part de Cambrils, també ha esquitxat altres poblacions catalanes i dels cinquens premis també s'han repartit, entre d'altres llocs, a moltes poblacions catalanes entre les que hi ha Tarragona, Reus i Riudecols.

Comenta aquest article