Informació general

Benestar Social

El Projecte de Dinamització Comunitària Intercultural programa, per demà, noves activitats al barri de Nou Cambrils

Per Redacció

Cartell de la trobada prevista per demà dijous al centre cívic de Nou Cambrils
Cartell de la trobada prevista per demà dijous al centre cívic de Nou Cambrils | Cedida

El Departament de Benestar de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una trobada oberta a tots els veïns i veïnes de Nou Cambrils, demà dijous 22 de novembre a les 19:30 hores al Centre Cívic Nou Cambrils. A més, abans de la reunió participativa, a les 19 hores, les persones interessades podran conèixer el funcionament dels nous aparells d’exercicis del Parc de Nou Cambrils amb el suport de l’àrea d’Esports i l’equip de Salut Comunitària de l’hospital Lleuger Antoni de Gimbernat.

Les dues activitats s’emmarquen en el Projecte de Dinamització Comunitària Intercultural, que també s’està portant a terme als barris de l’Eixample Vila i l’Eixample Platja, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Projecte de convivència i integració social

El Projecte pretén afavorir la creació i millora d'espais per a la convivència i integració social i el coneixement entre cultures, promoure la participació ciutadana, la convivència i la mediació intercultural,  fomentant la cohesió social i la interculturalitat. Al barri de Nou Cambrils s’està treballant amb accions específiques com la oferta d’una programació estable vinculada al Centre Cívic tenint en compte les propostes que han realitzat veïns i veïnes així com altres agents del barri. Aquests processos de dinamització i participació són oberts a tots els veïns i veïnes dels barris així com als diversos agents, entitats i/o associacions.

El projecte neix del procés participatiu en el qual es van definir les línies d’actuació del Pla de Ciutadania, Diversitat i Cohesió Social del departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article