Cultura

Llibres

Es presenten dos dels llibres de la trilogia «El camino de los sueños» de Martha de Armas

"Brillar está en ti" i "Renacer está en ti" són els dos primers llibres escrits per aquesta empresària cambrilenca, nascuda a l'Uruguai

Per Lluís Rovira i Barenys

Neli Queral i Martha de Armas, ahir, al Centre Cultural
Neli Queral i Martha de Armas, ahir, al Centre Cultural | Lluís Rovira i Barenys

L'empresària cambrilenca Martha de Armas va presentar, ahir al Centre Cultural, els seus dos primers llibres que ha treta a la llum enguany. El primer, que porta per nom "Brillar está en ti", va sortir publicat per Sant Jordi i el segon, amb el nom de "Renacer está en ti", s'estrenava ahir. Aquests dos llibres, juntament amb un tercer que es troba en fase d'elaboració i que portarà per títol "Otro mundo espera por ti" formaran una trilogia sota el nom de "El camino de los sueños". El primer d'aquests llibres es basa en la vida i experiència de la pròpia autora i du un subtítol força aclaridor, "de madre adolescente a mujer triunfadora". De Armas va néixer a l'Uruguai i va ser mare als 15 anys i va viure tot un seguit de peripècies fins arribar a Cambrils, ara fa 15 anys, on es va instal·lar i va muntar el seu negoci d'estètica. Actualment compta amb dos establiments a Cambrils i és directora d'spa a diferents hotels i càmpings del territori. El segon llibre de la trilogia és el que mostra la seva filosofia davant la vida que la va fer sobreposar d'un fracàs que va tenir i la va empènyer a aconseguir l'èxit. El tercer llibre explicarà històries d'algunes de les seves clientes acompanyat per consells d'estètica.

La presentació del llibre va anar a càrrec de la professora de l'institut Cambrils, Neli Queral, que va qualificar els llibres com d'autoajuda i que ofereixen una lectura amena. També va definir l'autora de tenaç i emprenedora. Martha de Armas, per la seva part, va dir que la seva intenció era transmetre que "tot és possible" i que esperava que els seus llibres ajudessin a moltes persones, "és el que pretenc", va dir.

Comenta aquest article