Cultura

Biblioteca

Contes en anglès per als més petits a la Biblioteca Municipal

Per Redacció

Sessió de contes en anglès, ahir a la tarda a la Biblioteca
Sessió de contes en anglès, ahir a la tarda a la Biblioteca | Berta Ruiz

La Biblioteca Municipal va acollir, ahir a la tarda, una sessió de contes en anglès titulada "Storytelling", a càrrec d'unes alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Per començar, els xiquets que van assistir al contacontes van fer unes manualitats i, posteriorment, van intercanviar frases i expressions en anglès amb l'objectiu que la canalla es familiaritzi amb la llengua anglesa. La d'ahir va ser la primera de les quatre sessions de l'"Storytelling" que es farà aquest mes de gener a la Biblioteca. Les altres seran el dimecres 10 de gener a les 18 hores, el dissabte 13 de gener a les 11:30 hores i el dimecres 24 de gener a les 18 hores. Les sessions van dirigides, principalment, a infants d'entre 6 i 9 anys.

I seguint amb els contes, però en català, el proper 12 de gener a les 18 hores, la bibliotecària Rosana Andreu oferirà un nova sessió del cicle “Qui vol un conte?” per a nens i nenes a partir de 5 anys.

D’altra banda, entre les activitats per a inscrits destaca la sessió del Club de Lectura adult del 29 de gener, que comptarà amb el professor Xavier Ferré per parlar de la novel·la Acte de violència, de Manuel de Pedrolo, gràcies ala col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Comenta aquest article