Els equips de Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils obtenen uns resultats discrets en la darrera regata de la IV Lliga Catalana

Moment de la regata disputada el passat diumenge; l'equip veterà femení, al centre de la imatge
El passat diumenge 27 d'agost, les tripulacions cambrilenques van obtenir uns resultats discrets en la sisena regata de la IV Lliga Catalana de Llaguts celebrada a Colera (Alt Empordà).
La regata va desenvolupar-se sota un fort vent de tramuntana que es va aixecar a mig matí i que va afavorir a les tripulacions que van remar a primera hora amb una mar en calma.
L’equip sènior masculí es va classificar en la dotzena posició, amb un temps de 6’14’’46, fet que l'ha portat a perdre una posició en la classificació general passant a ocupar la desena plaça. La final la va guanyar l’equip local, el R. Colera PPG, per davant de l'AV Torredembarra i el CR Santa Cristina.

Pel que fa a la categoria veterà femení, es van classificar en setena posició, amb un temps de 3’18’’39, i actualment ocupen també la setena posició en la classificació general. La primera posició la va ocupar el CR Badalona seguides del CR Pescadors de Lloret de Mar.

Així mateix, aquest cap de setmana se celebrarà la darrera prova de la IV Lliga a Lloret (La Selva) en la qual els equips cambrilencs miraran d'obtenir uns resultats que els permetin afiançar-se en la meitat de la taula en la seva primera temporada de competició oficial.