Cultura

La Biblioteca rep un lot de llibres de la Setmana del Llibre en Català

Per Redacció

La Biblioteca Municipal ha rebut un nou lot de llibres

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha rebut el lot de llibres seleccionats a les casetes de la Setmana del Llibre en Català gràcies a la col·laboració del cercle d’empreses amigues de La Setmana. Concretament, la Fundació Antigues Caixes catalanes - BBVA li va atorgar un xec de 500 euros per comprar novetats presentades a les casetes.

La totalitat d’obres seleccionades per personal de la Biblioteca ja ha arribat i es posarà a disposició dels usuaris en breu. El regidor de Cultura, Francesc Garriga, i el director de la zona de Tarragona del BBVA, Joan Marín García, van visitar, el passat dijous, la Biblioteca Municipal, on la directora, Rosa M. Fusté, els va mostrar i explicar les obres escollides.

Els llibres, senyalitzats amb el cercle vermell de la campanya, corresponen a novetats tant en l’àmbit de la ficció narrativa com en àlbums il·lustrats. Entre les obres, destaca l’exemplar "Recull gràfic de Cambrils 1895 – 1978", d’Ignasi Martí i Manel Tarés, publicat per Efadós dintre de la col·lecció L’abans, molt interessant per al fons local de la Biblioteca.

Comenta aquest article