Esports

Bons resultats de l'equip Cambrils Raid Team en les dues proves disputades aquest passat cap de setmana

Per RedaccióDos dels components de l'equip Cambrils Raid Team en una prova, aquesta passat cap de setmana
L'equip de raids Cambrils Raid Team va participar en diverses proves aquest passat cap de setmana. El dissabte van prendre part en la primera edició del Raid d'Aventura Borges-Garrigues, en la qual s'havia de completar un recorregut de tres seccions: una primera part de cursa d'orientació a peu amb un prova especial de tir amb carrabina, una segona part de recorregut amb BTT i tres proves intermitges (tir amb arc, escalada i prova d'orientació) fins arribar a la població de Borges, i la tercera part de la prova amb un recorregut d'orientació urbana amb una ascensió amb yumar al campanar del poble i després una prova de ràpel.
 
L'equip Cambrils Raid Team format per Marc Costa i Toni Calderón van mantenir la segona posició durant bona part de la prova, però en la darrera part amb BTT un error d'orientació els va fer perdre molt de temps. Finalment, l'equip cambrilenc va ocupar la vuitena posició d'un total de 21 equips.

Trekorientació a la Ruta del Císter

D'altra banda, el diumenge també es va disputar la darrera prova de la Trekorientació a la Ruta del Císter, celebrada a Santes Creus. En aquesta ocasió, Marc Costa i Toni Calderón van participar en el recorregut blau de 15 quilòmetres i un total de 25 balisses, en què van acabar en sisena i setena posició respectivament. L'altre component de l'equip, Francesc León, va participar en el recorregut vermell de 21 quilòmetres i 32 balisses, en què va aconseguir la cinquena posició. Cal destacar també l'excel·lent resultat de les cambrilenques Ester Barceló i Jéssica Urbano, que van participar en el recorregut verd de 9 quilòmetres amb 14 balisses, en què van aconseguir la primera i la segona posició respectivament.

Comenta aquest article