Esports

Les patinadores de xou del CP Cambrils queden segones al campionat territorial de grups disputat a Cambrils

Per Redacció

El grup de xou del CP Cambrils va aconseguir la segona posició en la modalitat de xou gran

Cambrils va acollir, aquest passat dissabte 18 de gener, el Campionat Territorial de grups xous de patinatge artístic 2014. La competició, es va celebrar al Palau Municipal d'Esports, en la modalitat de quartet, grup juvenil, grup petit i grup Gran. L'esdeveniment, que va omplir ambdues graderies del pavelló amb més de 800 persones, va ser organitzat pel CP Cambrils, amb el suport del departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. Dissabte al matí es van fer els entrenaments oficials i, a la tarda va tenir lloc la competició. A la competició hi van participar més de 120 patinadors de nou clubs de la demarcació.

El grup de xou del CP Cambrils compta en l’actualitat amb divuit patinadores, una de les quals no va poder participar en la competició a causa d’una lesió. Les cambrilenques van competir en la modalitat de xou gran, amb la coreografia "Sense límits", assolint la segona posició i la medalla d'argent, que els hi dóna la plaça directa per participar al Campionat de Catalunya de xou que tindrà lloc els propers 1 i 2 de febrer a Lleida. Cal recordar que aquest grup de xou va assolir la temporada passada 2013 la setena plaça al campionat de Catalunya, plaça que van mantenir al Campionat d’Espanya.

La cambrilenca Nerea Mestre, campiona amb el CP L'Aldea

El Reus Deportiu es va ser el club que es va endur més medalles. Tres d’or: grups grans, quartets i juvenils. També cal destacar la posada en escena del grup petit del CP L’Aldea, assolint l’or seguit de molt a prop del CP El Perelló (2n) i el CPA Amposta 2010 amb un meritori tercer lloc. En juvenils, el Pla de Santa Maria i el CE El Vendrell van empatar a punts, però per unes dècimes, les patinadores de El Pla van adjudicar-se la medalla d’argent. De fet, la cambrilenca Nerea Mestre, de 19 anys, –enguany integrant de l'equip del CP L'Aldea– es va proclamar campiona territorial de grups petits, juntament amb els seus companys i sota la direcció de l'entrenador Manel Villarroya. La cambrilenca s'entrena amb l'Aldea des del passat mes d'octubre i, properament participarà al Campionat de Catalunya de xou al mes de febrer i, al mes d'abril, al campionat territorial en la categoria sènior.

Les autoritats que van ser presents en aquest esdeveniment i que van participar en l’entrega de trofeus van ser l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i el regidor d’Esports i Festes de l'Ajuntament –Lluís Abella– per part de l'Ajuntament de Cambrils. Per part de la Generalitat de Catalunya, Gemma Solé, representant territorial d’Esports i, per part de la Federació Catalana de Patinatge, la presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic –Camí Mendoza– i la presidenta del Club Patí Cambrils, Rosa M. Rovira.

L'equip del CP L'Aldea, amb la cambrilenca Nerea Mestre, es va proclamar campió territorial de grups petits

Comenta aquest article