Lectura dramatitzada "La correspondència de Margarida Xirgu" a càrrec de l'actriu i escriptora Àngels Bassas

Amb motiu de l’Any Margarida Xirgu, per commemorar els 50 anys de la seva mort, lectura dramatitzada «La correspondència de Margarida Xirgu» repassa l’epistolari de la coneguda actriu, directora i pedagoga teatral, que a causa dels seus viatges i exili, permet emprendre un viatge a través de la seva personalitat i dels esdeveniments històrics que va viure.

La lectura anirà a càrrec de l’actriu i escriptora Àngels Bassas, amb l’acompanyament musical d’Esther Vila al violoncel, que recolzarà dramàticament la interpretació en la part emocional i de referents històrics. L’activitat està patrocinada per la Central de Biblioteques de Tarragona.

Àngels Bassas és llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i compta amb una extensa trajectòria com a actriu en el món teatral. Ha treballat també en cinema i en sèries de televisió. Autora dels contes infantils de la sèrie Patatu i de llibres per a adults: la novel·la «Dóna't» (2016) i el recull de relats «La vida té aquestes coses» (2018).

 

A les 19:00 h / Espectacle

Municipi
Cambrils
Adreça
Carrer d'Alfons i el Cast, 2
Lloc
Biblioteca Josep Salceda i Castells