Samà Slow Market

Les persones assistents a la primera edició del Samà Slow Market podran visitar les instal·lacions del Parc Samà, fer compres a les 30 paradetes dels 25 establiments cambrilencs que hi participen, i durant la nit tindran una oferta lúdica-cultural de caràcter familiar amb diversos espectacles itinerants i una foodtruck. L'esdeveniment se celebra durant el cap de setmana del 7, 8 i 9 d'agost. Diumenge dia 9 el mercat està obert de 10 a 14 h i de 17 a 22 h, i durant la tarda el mag Santos sorprendrà el públic amb els seus trucs.

Els tiquets es poden adquirir a www.parcsama.es al preu habitual del parc. Les persones empadronades a Cambrils tenen un 50% de descompte en l’entrada.

Els comerços participants al Samà Slow Market són Quin cacao (decoració), El traç (artesania de ceràmica i fusta), 2mons (artesania en fusta), Littel art (mascaretes), E animals (perruqueria canina), Angelets (roba infantil), Joiesmalt (joieria), Marta Fàbregas (pintora), Floristeria La Ginesta, Gente muy loca (casaments, comunions), Mas Sta. Creu (olis i vins), Marta Nolla (il.lustradora), Drogueria Recasens (menatge), Floripondia (bisuteria), Residuo cero (artesania natural), Antítesi (restauració i creació de fusta), Bruxetes (cartes astrals), Kalma (cosmètica natural), Dolors Castell (pintura), Anuska (pintura i fotografia), Reciclat (artesania), Il.lustrades (bisuteria), Milagros (ceràmica), Montse Serramià (bisuteria), Missi (pintura) i Rodabike (bicicletes).

A les 10:00 h / Comerç

Municipi
Cambrils
Lloc
Parc Samà