Opinió

Carta oberta al poble de Cambrils

Sento que tinc un deute infinit amb Cambrils, un deute que només es pot retornar amb grans dosis d'estimació, de lleialtat, de compromís, d'esplendidesa i de fidelitat cap el nostre poble i cap a la seva gent

Benvolguts amics i benvolgudes amigues,

He rebut amb molta alegria, satisfacció i orgull la Medalla d'Honor de la Vila de Cambrils, el màxim guardó que pot concedir l'Ajuntament a un ciutadà. A més, la proposta va sorgir d'un grup promotor que va recollir 250 signatures en cinc dies i l'aval de tres entitats de prestigi de Cambrils com són la Revista Cambrils, el Club Bàsquet Cambrils i el Club Atletisme Cambrils i que, posteriorment, va ser referendada per unanimitat de tots els grups municipals en una sessió plenària.

Un fet tan extraordinari com aquest et marxa de per vida i m'agradaria trobar les paraules adequades per expressar el meu agraïment i compartir l'alegria que sento. Però, certament, es fa molt difícil transmetre tanta gratitud.

Moltíssimes gràcies a totes aquelles persones que han facilitat que aquest reconeixement fos possible; als promotors de la proposta, al Consistori i també als centenars de persones que en aquests primers dies m'heu felicitat i em feu partícip de la vostra estimació i escalf. Realment estic aclaparat de rebre tant i tant afecte i em sento molt afortunat.

He reflexionat molt sobre els possibles mèrits que he fet per a l'atorgament d'aquest alt guardó i he arribat a la conclusió que l'únic que he fet és estimar Cambrils amb totes les meves forces.

Dedico aquesta Medalla d'Honor de la Vila de Cambrils a totes aquelles persones que al llarg de la meva vida he tingut la sort de trobar-me en el camí, perquè sense elles ben poca cosa hagués pogut fer en les diferents entitats, organitzacions i institucions en les que he estat.

També vull compartir aquest guardó amb totes aquelles persones que dia a dia treballen per Cambrils, en silenci, moltes vegades anònimament, des de la societat civil, des dels sectors econòmics, des de la política, des del voluntariat, des de les entitats, etc.

Sento que tinc un deute infinit amb Cambrils, un deute que només es pot retornar amb grans dosis d'estimació, de lleialtat, de compromís, d'esplendidesa i de fidelitat cap el nostre poble i cap a la seva gent.

Cambrilenques i cambrilencs, moltes gràcies pel vostre suport, per la vostra estima, per la vostra enorme generositat. I només us demano una cosa: que sempre, sempre, i per damunt de tot, estimeu Cambrils amb passió. Que sempre, sempre, el respecteu, el reivindiqueu, el protegiu, li doneu fortalesa i us el feu vostre. Cambrils és el nostre bé més preuat.

Infinites gràcies!!!