Opinió

Tinc el sismògraf espatllat

amb prou feines se'n parla a cap mitjà de comunicació estatal, la major part dels polítics xiulant, mirant cap un altre costat i donant lliçons de constitucionalisme dient que el rei "és inviolable"!

He arribat a aquesta conclusió perquè després de la notícia publicada pel diari "Tribune de Genève" al respecte del que sembla ser un frau monumental del rei emèrit d'Espanya, el sismògraf en qüestió continua amb una línia totalment plana quan en qualsevol país remotament normal hauria enregistrat moviments de la màxima intensitat.
Cent milions, si cent milions!, que sembla ser que quan encara era rei, aquell senyor tant "campechano" s'embutxacà en qualitat de comissionista (comissionista un rei?, que no es generosament pagat?), els diposità a Suïssa sense declarar-ho, els utilitzà a plaer i mai millor dit! (avions privats, excursions exòtiques, vi i roses, senyores cares i vés a saber què més), acabà regalant-ne un milió(!) a una antiga "senyora de companyia" i finalment el saldo que quedava, uns seixanta milions(!!) els regalà a una altra d'aquestes senyores que tan bé l'acompanyaven.
Doncs com deia al principi, res de res, cap moviment tectònic, amb prou feines se'n parla a cap mitjà de comunicació estatal, la major part dels polítics xiulant, mirant cap un altre costat i donant lliçons de constitucionalisme dient que el rei "és inviolable"!; o sigui que segons la interpretació que aquesta gent fa del text legal aquest senyor podria (que consti que dic podria, eh?), saltar-se semàfors, insultar, pegar, violar, matar, robar, etc. quan i com li passés per la reial testa i ningú li podria ni tan sols retreure i menys encara jutjar-lo?. Molt edificant, si senyor.