Opinió

Ni així

Ara venen les eleccions europees i, com a manifestació explícita del pànic que tenen a la figura del President Puigdemont, estan intentant esborrar-lo de les llistes

El 9-N, es van riure de nosaltres, ens van ridiculitzar (recordeu el "butifarrendum"?), però vam fer la consulta, vam votar  i vam guanyar.  L'1-O, ens van perseguir, prohibir, investigar, atonyinar, però vam votar i vam guanyar. El 21-D van convocar unes eleccions amb gent empresonada i exiliada perquè les perdéssim però vam votar i vam guanyar. No van acceptar el resultat i des de llavors han fet tot l'imaginable per perseguir, reprimir i castigar l'independentisme però aquí continuem, tossudament alçats.

Acostant-se a aquestes darreres eleccions van prohibir llaços grocs, pancartes, estelades, nomenar els presos polítics i els exiliats pels qualificatius que defineixen el que són, van fer sorgir dels laboratoris partits-monstre; van intentar, i fins a cert punt van aconseguir, dividir-nos però vam votar i vam guanyar. Ara venen les eleccions europees i, com a manifestació explícita del pànic que tenen a la figura del President Puigdemont, estan intentant esborrar-lo de les llistes, però que sàpiguen (ho saben) que malgrat el que acabi passant amb les llistes, votarem i guanyarem. Ni així aconseguiran doblegar-nos, ben al contrari, com més fan, més som i més serem.