Opinió

Outsiders

Aquí mana la gent, manem nosaltres, i a vosaltres polítics i partits us necessitem per donar forma als nostres anhels i il·lusions

Així nomenen els anglosaxons els no habituals d'un àmbit determinat. En el nostre procés, els principals protagonistes han estat precisament els outsiders, els "forasters" (en traducció literal) de la política. Algú es pot imaginar que hauríem fet el camí que hem fet sense la malaguanyada Muriel, la Carme, els Jordis, el President Puigdemont, ara el President Torra, veritables forasters de la política, i tants altres, tots ells empesos per la gent, aquests sí veritables outsiders al cent per cent?

Doncs no, segur que no hauríem fet aquest camí. Per tant, polítics súperprofessionals, compte i no ens falleu!. Aquí mana la gent, manem nosaltres, i a vosaltres polítics i partits us necessitem per donar forma als nostres anhels i il·lusions però si no ens ho feu en buscarem uns altres que ens ho facin o ens ho farem directament nosaltres perquè capacitat i credibilitat en tenim de sobres, penseu: qui ha fet les Diades més grans de la història?, qui va fer el 9N?, qui va fer i guanyar l'1O?, qui va guanyar el 21D?, està clar que va ser la gent, no?, la gent i els outsiders.