Opinió

Cambrils, segrestada per dimonis

Ja fa dies que li dono voltes a un «cocido» literari que em permeti organitzar el que ha passat a la nostra vila, les últimes setmanes. Uns esdeveniments, que han trencat la pau ciutadana, han alterat l'ambient i, sobretot, han provocat discussions entre veïns ... I tot per què? Per una cosa que no condueix a res i res té a veure amb els problemes reals dels catalans!

Com s'atreveixen? Com gosen alterar els nostres esmorzars laborals de futbol i Sálvame? Com s’atreveixen a manipular, fins a l'eliminació, tota reflexió meteorològica en els nostres propis ascensors! ¡Manipuladors! L'ascensor no pateix! És més, sense la meteorologia, els ascensors s'extingirien! Els ascensors són cultura!

En fi, amb lo sana i insípida que era la nostra quotidianitat conciutadana...Si volíem sal, ja anàvem a la Llosa! Els causants de tot això mereixen presó! per això i per alterar el nostre color comunitari oficial, el gris! I es que ja n’hi ha prou! Fins i tot els colors ens volen treure!

Finalment, no voldria acabar aquest petit escrit de denúncia, sense exigir que s'apliqui la Constitució i posin a tota aquesta gent del «campo de demonios» al seu lloc! A tots i cadascun dels «golpistas derechodecididores»! Fins que no quedi ningú! Què podem perdre? ¿El 80% de la població? ¡Minúcies! comparat amb la gratificació de tornar a ser una vila tranquil·la, gris i feliçment estàtica.

No voldria desaprofitar l’ocasió sense enviar una forta abraçada als ascensoristes de la villa de Tordesillas, ¡NO ESTÁIS SOLOS!