Opinió

Plec de descàrrec

A poc a poc, amb molta lentitud, a cops i trompicons, a la fi sembla que es comença a entreveure el final de l’obra. No podem perdre l’esperança.

Aquests dies enrere s’ha parlat molt de les causes del gran endarreriment de les obres del carrer de les Creus i el carrer de Rovira. Que l’empresa Cobra no ha destinat la gent necessària i competent per enllestir l’obra, és una cosa prou evident per a tothom. Que els tècnics de l’Ajuntament no han estat a l’alçada de l’obra, també sembla evident.

En l’última reunió que es va tenir amb l’Ajuntament el passat 12 de juliol, algú, amb raó o sense, va carregar contra l’alcalde. Que si no havia fet prou força, que si l’obra hagués estat a la Platja les coses haurien anat d’una altra manera…

Doncs mireu, si algú ha vingut cap dia a passejar pel barri, haurà pogut comprovar que del primer moment fins avui el lloc on s’ha dipositat tota la porqueria, on s’hi ha deixat l’arena fina, on s’ha pastat, etc. ha estat a la cantonada del carrer de Rovira amb el carrer de les Creus, el lloc que els veïns en diem la “zona zero”. Sabeu qui hi viu en el pis de la planta baixa d’aquest xamfrà? Doncs, casualment, hi viu la mare de l’alcalde. Una marinera que ha decidit de viure al Barri Antic, a la Vila. I algú pot creure que si l’alcalde no hagués pogut fer més força no l’hauria fet? Va, home, per favor.