Opinió

ERC I CIU de Cambrils, saben a quin partit pertanyen?

Saben que existeix un govern de la Generalitat presidit per un tal Puigdemont, i amb un vicepresident anomenat Junqueras, màxims dirigents dels seus partits, que no fa gaire coincidien públicament amb la necessitat de consultar al poble sobre el projecte de BCN World, encara que diferissin sobre qui havia de participar a la consulta (tot Catalunya o només el Camp o un tros del Camp)?
Com pot ser que donin suport o s'abstinguin, al ple municipal a la moció del PP, descaradament favorable al projecte, ignorant també descaradament qualsevol consulta a ningú?
Que Ciutadans o PSC hi donin suport sense escarafalls ho comprenem molt bé, però que l'Ivan de l'AdC sigui l'únic que parli de la consulta proposada per JxS, no els fa vergonya? (També ens estranya que per aquesta qüestió, a NMC no hi hagin diverses postures, excusa que sempre fa servir l'Oliver per votar amb ambigüitat calculada!)
Clar que amb tantes coses de les que fan, o no fan, des de l'equip de govern, sembla que ja no ens hauria d'estranyar res.
Recorda la Senyora Alcaldessa el compromís que va signar amb l'ANC de Cambrils, abans de les eleccions municipals? (a primers de maig!!!)
Hi deia :
1.- Proposaré al primer Ple municipal ordinari, l'adhesió del nostre Ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència ....
2.- Promourem campanyes des del nostre Grup municipal per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27S tinguin un clar sentit plebiscitari ...
3.- ... en el cas que les eleccions plebiscitàries del 27S configurin una majoria independentista al Parlament, proposarem que el nostre Ajuntament, amb la seva Alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del Govern del País per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l'Estat Català ...
Ni tan sols presentar una moció de suport a la Declaració del Parlament, del full de ruta a seguir cap a la Independència, ni de solidaritat amb els Ajuntaments que, per haver-ho fet, són investigats per l'Audiència Nacional com a possibles culpables de sedició i traïció!!! (ho ha fet l'Ajuntament de Barcelona!!!!)
Només fa 2 mesos i mig que es demana, amb instàncies oficials, si l'Ajuntament pot justificar la legalitat d'haver retirat les 19 estelades penjades com a propaganda electoral, en plena campanya electoral, del 20D, a llocs autoritzats per fer-ho, i també, que tan aviat com sigui possible, siguin retornades a qui n'és legítim propietari! I encara cap resposta!!!! Des de l'11 de desembre!!!!
I sabem dels entrebancs que posen, els representants de l'Ajuntament de Cambrils al Consell Comarcal del Baix Camp, a les mocions que hi fan arribar l'Assemblea d'Afectats, de la fallida de la Cooperativa Agrícola, mitjançant la CUP! (Com és possible que a la Diputació no hi hagi cap representant de Cambrils?)
És la prudència que els fa traïdors? O la covardia? O la conveniència? La gent de Cambrils no els va elegir per representar aquest trist, molt trist, paper!