Opinió

Canvi d’adreça

Aquests mesos enrere, els articles del barri han estat dedicats a les obres del carrer de les Creus i el carrer de Rovira. Després de mesos de desastres, sembla que la cosa comenci a funcionar. A veure si tindrem sort i aguantaran el ritme fins al final de l’obra.

Ja fa dies que volia escriure sobre altres coses que passen, com la marxa de dos negocis que de feia molts anys eren al barri.

Un és la serralleria Masdeu, que ha estat durant 50 anys al carrer de Rovira i, que per adaptar-se als temps actuals, ha decidit instal·lar-se al polígon de Belianes. És clar, amb els carrers rebentats, no va ser fins al cap d’uns dies que vaig notar que la serralleria estava tancada. Bé, les coses evolucionen i els temps canvien.

L’altre negoci que ha canviat de barri és l’estanc que ara porten les germanes Samà, que s’ha instal·lat a la plaça de Carles Roig. També amb més de 50 anys d’història, situat, com tots sabeu a l’entrada de la plaça d’Espanya pel carrer de l’Hospital i que era conegut com a cal Pepito Seco.

Tots dos quedaran per molt temps a la memòria dels cambrilencs. Que tinguin molta sort amb la nova ubicació.