Opinió

L'amor guanya davant del foc i la destrucció

Avui 23 d’Abril, Diada de Sant Jordi, celebrem, el dia del llibre i de la rosa. Sant Jordi convida a sortir de casa, convida a fer una passejada amb la parella, amb els fills, amb els amics, amb tots. És un dia diferent, és un dia especial per visitar i gaudir de Cambrils amb les seves paradetes de llibres i de roses.

Aquest any la Diada de Sant Jordi ens ha d’ajudar a prendre més consciència d’allò que és nostre i que sentim nostre i que per tan hem de defensar, sense fer ni un pas enrere. Tothom ha de saber que som un país enamorat de les nostres tradicions.

Som el que som, i sabem que ara ens cal construir el nostre propi futur. El primer partit el jugarem a casa, el proper 24 de Maig i haurem d’aprofitar l’oportunitat que ens ha donat la història per crear un país lliure i just, on es defensi la nostra llengua, les nostres tradicions, la nostra dignitat com a poble que som.

Per la diada de Sant Jordi celebrarem la victòria de l’amor davant del foc i la destrucció. El 24 de maig tenim la primera oportunitat d’escollir el bon camí, ens toca a nosaltres vèncer i convertir aquest país en allò que estimem de tot cor.

Camí Mendoza
Alcaldable ERC a Cambrils