Opinió

Quina lliçó!

On no arriba l’administració (em refereixo a la sanitària en aquest cas), arriba la societat civil. I la societat cambrilenca ho va demostrar el dissabte 24 de maig mobilitzant recursos, esforços i personal per tal que s’assolís l’objectiu solidari de recaptar diners per donar un important cop de mà a aquesta família cambrilenca en uns moments tant durs. Val a dir que l’administració local, a la que sovint i justificadament segons el meu punt de vista critico, aquesta vegada ha tingut un comportament a l’alçada de les circumstàncies.
Entitats, mames, esportistes, músics, ... i amics del Jordi, familiars del Jordi, saludats del Jordi, i desconeguts del Jordi, que de tot hi havia, es van involucrar per demostrar que el Jordi i la seva família no estan sols en aquesta lluita. Admirable!

Sovint diem que a les entitats som els mateixos, que hi ha quatre gats, etc... Doncs aquest dia es van desmentir aquestes afirmacions, ja que va ser molta la gent que d’una manera o altra van aportar el seu granet de sorra. I que les entitats estan integrades per gent d’una pasta especial, capaç de renunciar als moments personals per compartir somnis col·lectius com el de donar corda al Jordi.
La meva admiració als impulsors i voluntaris que van ser capaços de promoure la festa solidària per recaptar fons pel Jordi Sánchez. I als amics del Jordi per ser capaços de fer-se pròpia la lluita del Jordi. Realment ens heu donat tota una lliçó.