Opinió

Xino-xano

Quan es van iniciar les obres del carrer de les Creus i el carrer de Rovira, ens van assegurar que estarien enllestides en sis mesos.

A l’última reunió que hem tingut, el dia 8 de març, amb el regidor del Barri Antic, Joan Mas, ens ha promès que les obres només s’endarreriran un mes i que per a finals de maig podrien estar llestes, exceptuant el refugi, que es condicionarà més endavant a fi que es pugui visitar.

Als de la junta ens sembla que el regidor és molt optimista. Ens hem queixat que amb una brigada sola no fan via i vet-ho aquí que han enviat les brigades internacionals i han comparegut dos xinesos que no parlen res que es pugui entendre i, és clar, si hem de confiar que perquè han portat dos peons això rutlli, molt em temo que les obres aniran xino-xano.

El regidor ens assegura que hi ha un compromís per part de l’empresa Cobra per tirar endavant l’obra en els terminis establerts. Ja sé que fa lleig comparar, però les obres del carrer de Pere III i de Jacint Verdaguer sí que van a bon ritme i es veu ben fet, espero que no ens haguem de queixar més del compte, però les noses de les obres les patim els veïns i els comerços, i ja fa dies que això no rutlla.