L'equip femení A del FC Cambrils acomiada l'any amb una nova victòria davant dels Monjos

Un moment del partit disputat aquest passat diumenge a la tarda als camps municipals de futbol entre el FC Cambrils i Els Monjos AD

Les jugadores cambrilenques Belén i Ylenia van ser les encarregades de revifar l'equip femení A del FC Cambrils en el partit disputat aquest cap de setmana davant dels Monjos AD. Les noies de Carlos Sánchez van aconseguir remuntar el partit després d'una primera part de joc molt gris.

El partit es presentava com una prova de foc per a les cambrilenques, després de deixar-se perdre 5 punts en els dos últims partits de lliga. Durant la primera part, l'equip visitant no va tenir gaires ocasions de gol, però sí va saber fer bones jugades des del mig del camp i pressionar la sortida del joc local. En una de les seves primeres jugades va arribar l'únic gol de les contràries, però les locals van saber aprofitar un error de la defensa per marcar l'empat a 1 abans del descans. En la segona meitat, el partit va canviar i l'equip rival va desaparèixer del terreny de joc, mentre les cambrilenques van saber aprofitar el joc per les bandes. Gràcies a una d'aquestes jugades va arribar el segon gol d'Ylenia. A partir d'aquí, les cambrilenques van dominar el partit i van gaudir de diferents ocasions per marcar més gols, però el marcador ja no es va moure, finalitzant amb un ajustat 2 a 1.

El FC Cambrils femení va emportar-se un partit difícil i això els hi permet continuar lluitant pels primers llocs de la classificació.