El Club Atletisme Cambrils aconsegueix cinc medalles en el campionat territorial de proves combinades disputat a Cambrils

L'atleta cambrilenca Elisa Laguna en la prova del salt d'alçada

Els passats dies 18 i 19 de desembre es va disputar a l'Estadi d'Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades d'hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Set van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir la següent estadística: 5 medalles, 1 d'or, 2 d'argent i 2 de bronze, vuit rècords de Cambrils; una marca mínima per a participar al Campionat d’Espanya i tres marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius. Uns bons resultats que es van veure refermats en el conjunt del medaller, assolint la 2a posició a nivell de clubs de la Delegació.

En l'apartat cadet, Carolina Molina guanyava el pentatló amb una marca personal de 2.143 punts, registre amb el que també establia un nou rècord de Cambrils de la categoria. L’Elisa Laguna va assolir la medalla de bronze al campionat absolut amb una marca de 2.297 punts amb els que establia un nou rècord de Cambrils de la categoria i obtenia la marca mínima per a participar al Campionat d'Espanya. També assolia lloc de pòdium a la categoria absoluta en Pere Ferrando, i guanyava la medalla d’argent amb una marca de 2.848 punts, amb els que establia un nou rècord de Cambrils de la categoria. D'altra banda, Maria Julve assolia la medalla d'argent amb 1.013 punts en la categoria infantil. A la mateixa categoria, però en l'apartat masculí, Pau Samaniego quedava en 3a posició amb 729 punts.