Societat

L'escola Guillem Fortuny recapta 1.030 euros en benefici de La Marató de TV3

Per Redacció

El pessebre va ser visitat pels nens, nenes i els seus pares que van anar a l'Escola el divendres

El passat divendres 17 de desembre, sota els porxos de l'entrada principal de l'Escola Guillem Fortuny es van organitzar tot un seguit d'activitats per col·laborar amb la Marató de TV3, i en les que va poder participar tant els més grans com els més petits. A l'escola es va instal·lar un mercadet de Nadal en el que es van poder trobar felicitacions, pinyes nadalenques, guarniments per als arbres, punts de llibre, espelmes, paneres de Nadal, Pares Noel i boles de Nadal, tot elaborat pels mateixos alumnes, mestres i pels treballadors del menjador.

També, l'AMPA de l'escola va organitzar un mercadet solidari de roba; es va rifar una cistella amb material escolar, patrocinada pel professorat del centre; van fer un berenar solidari en què tots els pastissos estaven elaborats pels professors i que es van vendre posteriorment a les paradetes; i també es va fer "l'Eurocançó", una espècie de concert en el que, per un euro, es podien triar les nadales que després cantaria el Cor Guillem Fortuny. Cal destacar que es van recaptar un total de 1.030 euros, íntegrament destinats a la Marató.

A més a més, com cada any, l’escola ha elaborat un pessebre amb la col·laboració dels alumnes i amb un horari de visites pels pares des del passat dia 14 i fins demà, 21 de desembre. Els pares també han pogut visitar durant aquests dies l’exposició de les diferents activitats realitzades pels alumnes que es van fer amb motiu de la XV setmana de la ciència, del 12 al 22 de novembre.

El Cor Guillem Fortuny va cantar diferents nadales davant el públic

El mercadet solidari va vendre diferents manualitats fetes pels alumnes i el professorat

Comenta aquest article