Esports

El Marina i el Cambrils Unió cauen derrotats per la mínima, mentre el Vilafortuny suma una clara victòria i el FC Cambrils empata

Per Redacció

Un moment del partit disputat aquest diumenge entre el FC Cambrils i l'Ulldecona

Futbol

Primera Territorial


FC Cambrils 1 - Ulldecona 1

El FC Cambrils va desaprofitar l'ocasió d'endur-se els tres punts de la victòria, davant d'un Ulldecona que va acabar jugant amb tres jugadors menys. La primera part del partit va estar marcada per les poques ocasions de gol per part d'ambdós equips, tan sols una clara per a cada equip, i amb empat a 0 gols es va marxar al descans. En la represa van canviar les coses, i ben aviat va arribar el gol local. En el minut 51, l'àrbitre va xiular penal a favor del FC Cambrils i Pedro va ser l'encarregat d'executar el llançament. El jugador local va fallar el penal incialment, però va saber aprofitar el rebuig del porter per posar el primer gol en el marcador. Els visitants es van mostrar molt durs en defensa i fruit de les dures entrades, l'àrbitre va expulsar a dos jugadors de l'Ulldecona en el minut 67 de partit. A partir d'aquell moment, el Cambrils va disposar d'ocasions clares per marcar però no va saber aprofitar-les ni tampoc va tenir gaire fortuna en algunes de les seves rematades. Per contra, l'Ulldecona va saber reaccionar i posar la igualada en el marcador en el minut 75 de partit. Dos minuts després de l'empat, el jugador del Cambrils, Santi Acedo, va ser expulsat per doble targeta groga. A deu minuts del final, nova expulsió d'un jugador visitant. Tot i això, el Cambrils no va saber aprofitar al seva superioritat numèrica per endur-se el partit.
Amb aquest empat, el Cambrils acaba l'any en una posició molt còmoda de la classificació, situant-se en la zona alta, a només tres punts del tercer classificat. En la propera jornada, el FC Cambrils es desplaçarà al camp de l'Aldeana.

La Sènia 1 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió va caure derrotat per la mínima, 1 a 0, en la seva visita al camp de La Sènia, un equip que està situat a la part baixa de la classificació. El partit va ser força igualat, tot i que els locals van saber resoldre amb més eficàcia el partit i endur-se els tres punts en joc. En el minut 20, en una jugada de mala sort per a l'equip cambrilenc, el jugador del Cambrils Unió –Reales– va marcar en pròpia porteria. Amb 1 a 0 s'arribava al descans. En la represa, el Cambrils Unió no va saber capgirar el marcador i finalment, la victòria es va quedar a casa.
Amb aquesta derrota, el Cambrils Unió se situa en tretzena posició amb 15 punts. El proper partit de l'equip serà a casa davant de l'Alcanar.

Tercera Territorial

Salou B 1 - Marina 0

Derrota per la mínima del Marina davant del Salou B per 1 a 0, en un partit on els cambrilencs van merèixer molt més. L'equip cambrilenc va generar nombroses ocasions de gol, però no va saber definir de cara a porteria ni tampoc va tenir gaire fortuna. La primera part, va acabar amb empat a zero, tot i que el Marina podria haver marxar al descans amb avantatge. Durant tot el partit, el Salou només va tenir dues ocasions: una que va estavellar-se al pal i l'altra que va entrar a dins i va significar l'únic i definitiu gol del partit. El Salou va mostrar-se molt efectiu en atac, mentre el Marina no va encertar de cara a gol.
Tot i la derrota, el Marina segueix en la part alta de la classificació. En la propera jornada, l'equip descansarà.

Mont-roig 1 - Vilafortuny 4

Clara victòria del Vilafortuny per 1 a 4 al camp del Mont-roig, equip que és el penúltim classificat del grup. Ben aviat, en el minut 3 de joc, se li van posar les coses de cara al Vilafortuny, ja que després d'una assistència de Miguel, Fontfreda feia el 0 a 1. Tot i això, pocs minuts després, en el minut 10, l'equip local feia la igualada, després que el Vilafortuny es relaxés en el seu joc, i amb empat a u es va arribar al descans. En la represa, l'equip cambrilenc va sortir molt més mentalitzat i amb moltes ganes. En el minut 7 de la segona part arribava el segon gol del Vilafortuny, el qual va anar a càrrec de Miguel. Tan sols uns minuts després, en el minut 15, arribava un nou gol de Fontfreda després d'una bona assistència de Miguel. Finalment, en el minut 30 de joc, arribava el quart gol del Vilafortuny i tercer del compte golejador de Fontfreda, el qual s'apuntava el seu hat trick particular. Amb un clar 1 a 4 es tancava el marcador per a l'equip cambrilenc, que se situa en la zona mitja de la classificació.
En la propera jornada, el Vilafortuny rebrà a casa al Salou B.

Bàsquet

CB Cambrils 65 - Centre Catòlic de l'Hospitalet 74

Tercera derrota de la temporada per a l'equip cambrilenc, que encadena tres mals resultats seguits després d'un espectacular inici de temporada en el que l'equip cambrilenc va sumar deu victòries consecutives. En aquesta ocasió, els jugadors de Toti Marsal van perdre a casa, en un partit disputat el dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports, davant del Centre Catòlic de l'Hospitalet per només 9 punts de diferència, davant d'un equip que actualment està situat en cinquena posició de la classificació. El partit va ser molt igualat i ajustat, tot i que finalment, els visitants es van imposar en el marcador.
Tot i la derrota, el CB Cambrils segueix mantenint-se al capdamunt de la classificació del grup 3 de Tercera Catalana, i és segon amb 10 victòries i 3 derrotes, per darrere del Pare Manyanet que només ha encaixat dues derrotes.

Handbol

CH Cambrils 25 - CE La Salle Bonanova 20

Partidàs i victòria per a l'equip sènior del CH Cambrils davant de La Salle Bonanova per 25 a 20 gols. Els jugadors de Matias Tropper van fer, possiblement, el seu millor partit disputat aquesta temporada, i amb una victòria van acomiadar un excel·lent any 2010. El partit va començar amb un ritme molt alt, i cap dels dos equips marxava de més d'un gol de diferència en el marcador. De fet, al final de la primera part es va acabar amb empat a 10, després d'un primer període molt igualat. La segona part va seguir amb la mateixa tònica, amb molta intensitat defensiva per part dels cambrilencs i unes molt bones aturades del porter local Jordi Bros. Els barcelonins van començar a fallar i a descentrar-se en diferents protestes a l'àrbitre, fet que van aprofitar els locals per aconseguir una renda de gols decisiva per emportar-se una victòria molt important davant del segon classificat de la lliga.

Hoquei

El partit entre el CE Noia Freixenet "B" i el Cambrils CH que s'havia de disputar aquesta jornada, s'ha ajornat fins el proper dimecres dia 22 desembre a les 21:00 hores a Sant Sadurní d'Anoia. Després de la 14a jornada, la competició oficial s'atura amb motiu de les vacances de Nadal. La represa de la competició serà el dissabte 8 de gener de 2011, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, i els homes de Salva Franch s'enfrontaran al CP Masquefa.

Comenta aquest article