Esports

El Club Patí Cambrils aconsegueix la 6a posició en la 4a Copa de Clubs Eladi Bergadà de patinatge artístic

Per Redacció

Imatge de grup de les patinadores cambrilenques que van participar en aquesta competició. D'esquerra a dreta: l'entrenadora Mireia Guinjoan, Montse Rius, Cristina Pérez, Patrícia Muñoz, Paula Bonillo, Sheila Hurtado, Alba Muñoz, Laia Granero i l'entrenadora Núria Ramiro

El passat diumenge 12 de desembre el Club Patí Cambrils va participar en la IV Copa de Clubs Eladi Bergadà 2010 de patinatge artístic celebrat a Calafell, obtenint la 6a posició.

Dos podis cambrilencs

Hi van competir vuit patinadors de cadascun dels clubs participants de la demarcació de Tarragona, tant en la categoria de debutants com de competició. La suma total dels punts obtinguts pels vuit patinadors de cada club és el que va donar la posició final de cada club participant. El Club Patí Cambrils va obtenir en aquesta ocasió dos podis: Montserrat Rius va ser segona posició en la categoria de més de 13 anys i Alba Muñoz va aconseguir la tercera posició en la categoria infantil. Les vuit patinadores cambrilenques que hi van participar van ser: en debutants, en la categoria de 9 i 10 anys, Sheila Hurtado va obtenir la 5a posició; en la categoria d'11 i 12 anys, Laia Granero es va classificar en la 9a posició i en categoria de més de 13 anys, Montserrat Rius va obtenir la 2a posició. En la categoria infantil, Alba Muñoz va quedar en 3a posició, Paula Bonillo va ser 4a i Cristina Pérez va quedar en 7a posició. En la categoria cadet, Patrícia Muñoz va obtenir la 8a posició i Laia Plana la 9a.

Festival de Nadal, aquest diumenge al pavelló

Per altra banda, cal recordar que el proper diumenge 19 de desembre a partir de les 11 hores del matí, el Club Patí Cambrils organitza el seu festival de Nadal al Palau Municipal d'Esports, en el qual hi participaran tots els patinadors i patinadores del club.

Comenta aquest article