Societat

Tot a punt per a la 16a edició del Parc infantil de Nadal que tindrà lloc del 26 al 30 de desembre

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un dels espectacles de l'edició del Parc de Nadal de l'any passat, el qual va estar dedicat a la ciència

El grup Arrels prepara, juntament amb la col·laboració del departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils, l'organització de la 16a edició del Parc infantil de Nadal. Un parc de Nadal que enguany torna carregat d'activitats que ompliran els dos pavellons del Palau d'Esports, durant els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre, en horari de les 16 a les 20 hores.
Com cada any, el parc està adreçat a xiquets i xiquetes a partir d'un 1 any d'edat i fins a joves de 12 anys, que poden gaudir de jocs, inflables, jocs de Play Station, tallers, escalèxtric, game air, jumping, karaoke, ludoteca o patinatge. Els més petits també disposaran d'un espai exclusiu per a ells en el que hi haurà llits elàstics, piscina de boles, inflables i tallers.

Comptarà amb 50 monitors i la col·laboració d'entitats cambrilenques

Per a dur a terme el Parc de Nadal, el grup Arrels compta amb uns 50 joves que realitzaran tasques de monitors, pre-monitors i voluntaris. També es comptarà amb la participació i col·laboració com: La Torre de l'Alquimista, l'Agrupament Escolta Gent de Mar, el Club Patí Cambrils, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Biblioteca Pública Municipal. El preu de l'entrada per dia és de 4 euros i el preu dels abonaments per 5 dies és de 12 euros. D'altra banda, si s'entra al parc a partir de les 19 hores, el preu és de 2 euros i cal remarcar que els pares, avis, tiets o acompanyants no paguen entrada.
Els abonaments es poden comprar entre els dies 20 i el 23 de desembre al Centre Cultural i Ocupacional i al Punt d’Informació Juvenil (PIJ).

El parc disposarà de guarda-roba, venda de crispetes i d’un bar amb tauletes per berenar. No es permetrà l'entrada de nens i nenes sense la vigilància d'un adult o tutor, i en cas contrari l'organització no se'n farà responsable.

Comenta aquest article