Esports

Neix un nou club esportiu cambrilenc, el Cambrils Club Triatló, el qual ja compta amb 25 triatletes federats

Per Redacció

Foto de grup dels integrants del Cambrils Club Triatló

Fa un parell de mesos es va posar en marxa un nou club esportiu cambrilenc: el Cambrils Club Triatló, amb l'objectiu de donar resposta a l'escassa presència de clubs d'aquesta disciplina arreu de la demarcació tarragonina. Amb només dos mesos d'activitat, el club ja compta amb 25 triatletes federats i 15 socis més que entrenen però que encara no s'han federat. La majoria d'aquests membres que constitueixen el Cambrils Club Triatló provenen d'altres clubs i compten amb una àmplia experiència en aquest món. El club cambrilenc però, s'ha creat pensant en un "triatleta popular" i menys competitiu, on tothom hi pot tenir cabuda, sigui quin sigui el seu nivell.

Entrenaments setmanals a la pista d'atletisme i a la piscina

Actualment, el club disposa d'entrenadors que preparen entrenaments setmanals per a tots els membres. A més, es realitzen dos entrenaments conjunts a la pista d'atletisme els dilluns i dimecres, i dos entrenaments més a la piscina els dimarts i els dimecres. Tots aquests tutoritzats pels entrenadors. Paral·lelament també s'organitzen sortides conjuntes en bicicleta.

El Cambrils Club Triatló no té cap ànim de lucre i tots els ingressos són reinvertits en benefici del soci, per exemple subvencionant roba del club, material, curses, llicències i d'altres activitats. Per exemple, s'està preparant, per al proper mes de gener, una sortida a la neu per a preparar el triatló d'hivern. Recentment també es va fer un sopar de germanor amb gairebé 30 persones.

Participació dels triatletes cambrilencs en diferents curses

Finalment, també cal destacar l'elevada activitat de tots els components del club. Per exemple aquest darrer cap de setmana van ser múltiples les participacions del Cambrils Club Triatló en diferents curses. D’una banda sis socis van participar en la Mitja Marató de Salou amb molt bons resultats per part de tots ells. Uns altres cinc socis van anar a la Cursa de la Riera de Gaià, on el Marcos Rastrilla va aconseguir la 9a posició, tot i no ser la seva especialitat. Finalment, tres components més del club van fer equip en la duatló de muntanya del Solsonès –pertanyent a la Copa Catalana–, on van finalitzar en 2a posició de la 2a divisió, fet que apropa encara més al Club a la possibilitat d'ascendir a 1a divisió de cara a l'any vinent.

Per obtenir més informació del Cambrils Club Triatló, es pot fer a través del seu correu electrònic cambrilsclubtriatlo@hotmail.es o bé a través del seu grup de Facebook Cambrils ClubTriatló.

Tres components del club van fer equip en la duatló de muntanya del Solsonès –pertanyent a la Copa Catalana–, on van finalitzar en 2a posició de la 2a divisió

Comenta aquest article