Societat

Comprar al Mercat Municipal de la Vila tindrà premi en la nova campanya de promoció comercial

Per Berta Ruiz

Foto de família amb alguns paradistes del Mercat Municipal de la Vila

A partir d'avui, 15 de desembre i fins el proper dia 6 de gener, comprar al Mercat Municipal de la Vila tindrà premi. Aquest és l'eslògan de la nova campanya de promoció comercial presentada ahir en roda de premsa, al mateix Mercat de la Vila, on hi van ser presents l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, acompanyat dels regidors Joan Mas, Laura Forcadell i la representant dels paradistes del Mercat, Montse Franch.

100 premis en productes

Tal com van explicar ahir en roda de premsa, la iniciativa –impulsada per l'oficina del Pla de Barris de Cambrils– consisteix en una tómbola popular. Per qualsevol compra que es realitzi, els paradistes entregaran als clients una "butlleta de la sort", una mena de "rasca i guanya". Un cop obrin aquesta, podran comprovar si han aconseguit un dels més de 100 premis directes, que consisteixen en productes que es venen al mercat com mig quilo de sardines, una dotzena d'ous, verdures i fruites, embotits, pa i dolços, conserves o carns. Els premis seran entregats directament per les diferents parades del Mercat de la Vila. En total hi ha més de 100 premis repartits entre unes 4.000 butlletes.

Promocionar el mercat i els seus productes

Tant Robert Benaiges com Montse Franch van coincidir a dir que, "aquesta és una bona manera de promocionar el mercat, animar a la gent a que entri a comprar al mercat i que coneguin la bona qualitat dels productes i el bon tracte que s'ofereix al mercat". L'alcalde també va recordar que des del Pla de Barris s'està treballant per millorar i dinamitzar comercialment el barri. Un dels eixos centrals d'aquest comerç tradicional, segons va dir, és el Mercat Municipal de la Vila el qual ha patit reformes importants en el seu interior i en els seus accessos, per fer-lo "més còmode i modern". Benaiges va apuntar que encara resta la remodelació de la façana, en la qual s'hi està treballant actualment, així com la il·luminació de l'interior.

Roda de premsa de presentació de la nova campanya amb Joan Mas, Laura Forcadell, Robert Benaiges i Montse Franch

Comenta aquest article