Esports

El Cambrils Club Natació acull diverses proves de la lliga amb la participació d'uns 200 nedadors

Per Redacció

Un moment de la competició de natació disputada aquest passat diumenge a la piscina

El Cambrils Club Natació va ser l'amfitrió de la 2a sessió de la lliga en la categoria benjamí, la 1a sessió de lliga en la categoria prebenjamí i del trofeu de velocitat absolut, a la piscina del Palau Municipal d'Esports, aquest passat diumenge 12 de desembre.

Participació d'uns 200 nedadors

En aquesta jornada hi van participar gairebé uns 200 nedadors provenint dels diversos clubs federats que competeixen a la mateixa zona d'influència territorial des de fa molts anys. Així doncs, el club cambrilenc va rebre al CN Reus Ploms, CN Sant Carles de la Ràpita, CN Tàrraco, CN Tortosa, CN Vendrell i al CN Vila-seca. Els 8 carrers de la piscina es van omplir de l’esforç de tots els nedadors per assolir marques per entrar a la participació dels Campionats de Catalunya on es trobaran amb nedadors d'arreu de la geografia catalana. D'altra banda, els nedadors ja classificats van tractar de millorar la seva marca personal per tal d'ascendir al rànquing de cada prova.

L'equip femení de relleus s'endú la victòria

Pel que fa als nedadors locals, a les categories de base –prebenjamí i benjamí– hi van participar 9 nedadors que van conformar els 2 equips de relleus, amb una destacada victòria del relleu femení per sobre dels equips visitants. Els nedadors cambrilencs més novells també van debutar amb una bona actuació conjunta de la representació masculina. Aquells que van nedar a les categories superiors, englobades en la categoria absoluta, van participar al trofeu de velocitat demostrant que a aquestes alçades de la temporada presenten un estat físic molt bo. Aquest fet ha condicionat que les marques personals milloressin, com la de la nedadora Patrícia Prieto a la prova dels 50 metres lliures femení assolint un registre de 28”73. Tot i que la federació catalana no presenta els resultats de forma immediata, en cas que no sigui un Campionat, els entrenadors fan la valoració dels seus nedadors avaluant els progressos personals i de l'entrenament. Per aquest motiu, Manel Zuñiga conjuntament amb l’Aitor Alejandre, tots dos entrenadors del Cambrils CN valoren molt positivament la jornada a casa.

Comenta aquest article