Esports

Helena González, Anna Riu, Pablo Paradinas, Jaume Pujals i Daniel Clúa, els atletes cambrilencs que pugen al podi del Cros de Cambrils

Per Pere Ferrando

Sortida de la prova absoluta femenina del cros de Cambrils

Aquest passat diumenge 12 de desembre, a la riera d'Alforja, es va disputar el XXXIIè Cros i 44è Trofeu Salceda i Castells, una competició inclosa en la lliga de cros de la Federació Catalana d'Atletisme. L'organització va anar a càrrec del Club Atletisme Cambrils amb el suport de diverses institucions i aportacions d'entitats privades.

Aquesta competició va aplegar una participació d'uns 200 atletes provinents de diferents indrets de la geografia catalana, així com d'Andorra, fidels a la cita cambrilenca des de fa bastants anys. El bon temps va acompanyar al bon desenvolupament de les 18 curses de les quals constava la competició, repartides en diferents categories tant masculina com femenina. A la prova absoluta femenina va guanyar l'atleta vallenca Dolça Ollé. En aquesta cursa es va donar la circumstància que, per primer cop, una atleta local pujava al pòdium. Concretament l’Anna Riu es feia amb la segona posició.

Bons resultats pels atletes cambrilencs

A l’àmbit esportiu local, cinc atletes van pujar al pòdium, destacant la victòria de l'Helena González a la categoria aleví. Els altres llocs d’honor van correspondre als segons llocs de l'Anna Riu en la categoria absoluta, Pablo Paradinas a la categoria cadet i Jaume Pujals en la categoria aleví i el 3r lloc de Daniel Clúa en la categoria benjamí. Els millors classificats de cada categoria van ser els següents: Anna Riu va ser segona en absoluta femenina; Andreu Sarrà va ser quart en juvenil masculí; Pablo Paradinas va ser segon en cadet masculí; Guillem Sarrà va ser sisè en infantil masculí; Jaume Pujals va ser segon en aleví masculí; Helena González va ser primera en aleví femení; Daniel Clúa va ser terer en benjamí masculí i Ainhoa Pérez va ser vuitena en benjamí femení.

D'altra banda, un cop més, el club cambrilenc es va solidaritzar amb La Marató de TV3. Al finalitzar les curses federades es va programar una cursa solidària on els participants havien d'adquirir el dorsal per a poder córrer. La recaptació servia per a donar suport a la causa social d'enguany: la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Un moment de la cursa de benjamins del Cros de Cambrils

Comenta aquest article