Societat

Torna el Cap d'Any Jove al pavelló d'esports amb la música dels anys 70, 80 i 90

Per Redacció

Imatge de la darrera festa de Cap d'Any, celebrada a la carpa instal·lada a Horta de Santa Maria

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, en col·laboració amb joves de la ciutat, recuperen la Festa de Cap d’Any Jove. La celebració tindrà lloc al Palau d’Esports el dia 31 de desembre, en una nit en la que sonaran els èxits musicals de les dècades dels 70, 80 i 90. Les entrades anticipades estan a la venda al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i al Patronat de Turisme.

Des de 2008 Cambrils no vivia un cap d’any jove a la ciutat. Les despeses de la festa van obligar al consistori a suspendre-la, però, la iniciativa d’alguns joves i la reformulació de la despesa va permetre rebaixar la inversió de 35.000 a 15.000 euros. Segons el regidor de Joventut, Jordi Savall, això ha estat possible “gràcies a que, el cost de música i DJ es finançarà amb la venda d’entrades i el lloguer de la barra anirà a càrrec d’una entitat juvenil de la ciutat”. La iniciativa, a més, permet que els joves cambrilencs “s’impliquin directament en l’organització d’esdeveniments a la ciutat”, objectiu que, segons el regidor “és una de les principals premisses sobre les que es mou el Departament de Joventut”.  “Igualment —continuava Savall—, l’opció de recuperar el cap d’any a la ciutat també permet al jovent cambrilenc prescindir del cotxe en una nit complicada i poder gaudir de la festa sense preocupar-se de com tornar a casa”.

Així, el proper 31 de desembre, el Palau d’Esports acollirà un cap d’any Jove sota el nom “Retro Cap d’any”. Les portes s’obriran a les 00:30h i s’allargarà fins les sis de la matinada. Actuaran l’Orquestra Glamour Band i DJ Kiko, que faran sonar cançons de les dècades dels 70, 80 i 90. L’entrada anticipada, que inclou una consumició, pot adquirir-se al Patronat de Turisme i al PIJ a un preu de 15 euros i fins al 30 de desembre. A taquilla, el mateix dia de la festa, a partir de les 17:00 hores, l’entrada tindrà un preu de 20 euros i també inclourà una consumició.

Comenta aquest article