Esports

Domini dels equips del FC Barcelona en el torneig de futbol 7 "Vila de Cambrils", organitzat pel Cambrils Unió

Per Berta Ruiz

Un moment del partit entre el Cambrils Unió "B" i el Manresa CE

Els camps municipals de futbol van viure durant tota la jornada d'ahir dimecres, 8 de desembre, una intensa jornada de futbol base amb el torneig de futbol 7 "Vila de Cambrils", organitzat pel Cambrils Unió CF amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. El torneig va aplegar un total de 48 equips repartits en les categories de benjamí, prebenjamí i escola de futbol. Així doncs, es va disputar la 16a edició del torneig de benjamins, la 9ena edició del torneig de prebenjamins i la 2a edició del torneig adreçat als jugadors més petits, de 4 i 5 anys. La diada esportiva va comptar amb la presència d'equips com el FC Barcelona, el Vila-real, el Nàstic de Tarragona, el Lleida FC, el Manresa CE i l'Atlètic Segre, entre molts d'altres. La representació cambrilenca va anar a càrrec dels diferents equips inferiors del Cambrils Unió i del FC Cambrils.

Domini del Barça

Els resultats van ser els següents: en la categoria benjamí, el primer lloc va ser per al FC Barcelona, seguit en segon lloc pel Gimnàstic de Manresa, l'Atlètic Segre en tercera posició i el Vila-real que va quedar quart. Els equips A i C del Cambrils Unió van caure derrotats a quarts de final. En la categoria prebenjamí, el FC Barcelona va endur-se el torneig, seguit en segon lloc pel Manresa CE , el Vila-real que va ser tercer i la UE Lleida en quart lloc. Finalment, en la categoria d'escola, el triomf va ser per al Santes Creus, el Manresa CE en segon lloc, el Lleida FC en tercera posició i Riudoms CD en quart lloc. 

Concurs de xuts

Aprofitant la diada, també es va celebrar el primer concurs de xuts "Vila de Cambrils" en dues categories: una, fins a la categoria aleví –que va fer-se sobre una porteria de F7– i l'altra, a partir d'infantils, que va fer-se sobre una porteria de F-11. En la categoria dels més grans, el triomf va ser per al jugador del Cambrils Unió, Álvaro Estevez, que va endur-se unes botes del futbolista del Vila-real, Santi Cazorla. En la categoria dels més petits, la victòria va ser per a un jugador del Gimnàstic de Manresa que va guanyar una samarreta del Barça del jugador cambrilenc Edu Oriol, signada per tots els jugadors del primer equip del FC Barcelona.

Els diners recaptats en el concurs de xuts es destinaran íntegrament a apadrinar els nens del club que les seves famílies tenen dificultats econòmiques per pagar les quotes.

Comenta aquest article