Victòria per la mínima del FC Cambrils, derrota del Cambrils Unió i empats per al Marina i el Vilafortuny

Primera Territorial

FC Cambrils 2 - Nàstic B 1

Un moment del partit que va enfrontar el FC Cambrils contra el Nàstic B, el passat diumenge a la tarda

Important victòria del FC Cambrils en el seu enfrontament davant del Nàstic B, aquest passat diumenge a la tarda. El partit va ser força intens, amb intercanvis en el domini del joc per part dels dos equips. En la primera part, l'equip cambrilenc va desplegar un bon joc i va gaudir de diferents ocasions de gol per marcar. El primer gol local va arribar en el minut 35 obra del jugador Borràs. Amb avantatge en el marcador s'arribava al descans. En la represa, els tarragonins van sortir amb molta empenta i fruit d'això va arribar el gol de l'empat ben aviat, en el minut 50, gràcies a un gol de Suñé. Durant la segona part, el joc va seguir molt igualat i disputat, tot i que, fruit de la insistència del FC Cambrils va arribar el gol de la victòria a les acaballes del temps reglamentari. En el minut 87, Samu marcava el definitiu 2 a 1 que donava els tres punts als cambrilencs. Amb aquest triomf, el FC Cambrils se situa en la part mitja alta de la classificació, en una situació molt còmoda, després d'un inici de temporada de mals resultats.
En la propera jornada, el FC Cambrils es desplaçarà al camp de La Cava, un equip que està situat en el cinquè lloc de la classificació amb tres punts més que el FC Cambrils.

UE Valls 3 - Cambrils Unió 1

Derrota del Cambrils Unió per 3 a 1 en la seva difícil visita al camp del Valls, actual segon classificat del grup. L'equip cambrilenc no va tenir opcions d'endur-se la victòria davant d'un rival que va dominar el partit i que podria haver marcat algun gol més. A l'inici del partit, en el minut 10, els locals s'avançaven en el marcador amb el seu primer gol mitjançant el jugador Loro. Abans del final de la primera part, el mateix jugador feia el 2 a 0, resultat amb el qual es marxava al descans. En la represa, el Valls marcava el seu tercer gol, novament obra de Loro, que feia el seu hat trick personal. Tot i aquest tercer gol, els cambrilencs ho van seguir intentant, i fruit d'això va arribar el seu únic gol, en el minut 73 de partit, mitjançant Muriana. Amb aquesta derrota, el Cambrils Unió se situa amb 15 punts en la part mitja baixa de la classificació. En la propera jornada, el Cambrils Unió rebrà al Jesús i Maria, equip que està situat en la sisena posició del grup.

Tercera Territorial

Montbrió 1 - Marina 1

El Marina va deixar-se els tres punts en la seva visita al camp del Montbrió. L'equip cambrilenc va avançar-se en el marcador  0 a 1 quan faltaven quinze minuts per al final del partit, gràcies a un gol obra de Rubén. Quan semblava que els tres punts eren per al Marina, el Montbrió posava l'empat en el marcador en el darrer minut del partit. Per segona setmana consecutiva, la sort no acompanyava l'equip de Cambrils, el qual deixava escapar la victòria en els darrers instants de joc. Tot i això, el Marina segueix al capdamunt de la classificació, concretament és el tercer per darrere del Maspujols i La Pastoreta, primer i segon respectivament. La propera jornada, el Marina rebrà la visita del Mont-roig, equip que actualment ocupa el penúltim lloc de la classificació.

La Pastoreta 2 - Vilafortuny 2

Empat a dos gols del Vilafortuny en la seva visita al camp de La Pastoreta, actual segon classificat del grup per darrere del Maspujols. L'equip cambrilenc va treure un punt que no el fa allunyar de la part mitja baixa de la classificació amb 12 punts sumats. Just a l'inici del partit, en el minut 2 de joc, els locals s'avançaven en el marcador després d'enganxar a contrapeu la defensa del Vilafortuny. Pocs minuts després, l'equip cambrilenc posava la igualada en el marcador amb un gol de Fran després d'un xut des de fora de l'àrea que va sortir rebotat. Tot i això, La Pastoreta va tornar a avançar-se en el marcador en el darrer minut de la primera part. després d'un ràpid contraatac Amb 2 a 1 s'arribava al descans. En la represa, el Vilafortuny va sortir amb molta força i en el minut 27, Ortiz marcava el segon gol dels cambrilencs. En aquell mateix minut, el porter local era expulsat per protestar a l'àrbitre. El Vilafortuny va jugador amb superioritat numèrica la resta del partit, va gaudir de diferents ocasions molt clares per marcar i endur-se els tres punts, però finalment no es va moure el marcador. En la propera jornada, el Vilafortuny rebrà a casa el Montbrió, un equip que està situat en el sisè lloc del grup.

Hoquei

CP Vilanova 2 - Cambrils CH 8

Els homes de Salva Franch van endur-se els tres punts de la pista del C.P, Vilanova. Ben d’hora es va veure que l’enfrontament no tindria massa història. Només s’havien jugat 50 segons, quan el Cambrils obria el marcador amb el primer gol del matí. Encara se celebrava el primer gol, quan va arribar el segon dels cambrilencs, i així fins al 0-5, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la mitja part els homes de Salva Franch ja havien sentenciat el partit. La segona part no va portar sorpreses. Els cambrilencs no volien donar cap opció als locals, i van anar incrementant l’avantatge, fins a un contundent 0-8, a deu minuts del final del partit. A partir d’aquest moment els cambrilencs es van relaxar, circumstància que van aprofitar els locals per escurçar la diferència fins el definitiu 2-8. Un cop cal remarcar l'actuació de Joan Roig com a golejador destacat de l’enfrontament amb quatre gols. Els altres golejadors van ser Jordi Franch, Carles Veciana, i els júnior, Ricard Vidal i Albert Blanco, tots ells amb un gol cadascú.

Aquest resultat explica, perquè el Vilanova, hores d’ara encara no té cap punt, i ocupa l’última posició de la classificació general. El proper dissabte, el Cambrils C.H. rebrà la visita d’un H.C. Alpicat, que aquesta setmana ha marcat 16 gols a tot un Reus Deportiu, i que de ben segur, no li posarà les coses tan fàcils com el Vilanova.

La jugadora cambrilenca del FC Cambrils "A", Ylènia, conduint la pilota davant d'una rival de l'equip Eusebi Güell, en el partit jugat el diumenge a la tarda

Futbol femení

FC Cambrils "B" (F-7) 6 - Sant Salvador 3

L'equip femení "B" de F-7 del FC Cambrils continua en el segon lloc de la classificació, després de golejar el Sant Salvador per 6-3, en un partit emocionant amb jugades molt ràpides i moltes arribades a la porteria contrària. La primera part va acabar amb un resultat de 3 a 1, mentre que en la segona part, el partit va seguir la mateixa tònica: domini de les cambrilenques i tres gols més que van pujar al marcador. Tot i això, les rivals també van escurçar les diferències marcant un parell de gols més que posaven el definitiu 6 a 3.

FC Cambrils "A" (F-11) 2 - Eusebi Güell 2

Per la seva banda, l'equip femení "A" de F-11 del FC Cambrils va aconseguir 1 punt davant de l'Eusebi Güell, en un partit molt intens on l'equip feia molta pressió sobre les jugadores cambrilenques. Les noies de Carlos Sánchez van estar molt concentrades i van saber plantar cara a un equip molt dominador i molt fort. Ambdós equips van imprimir un ritme frenètic de joc però les ocasions més clares van ser pel FC Cambrils. El marcador no es va moure fins a la segona part, quan les cambrilenques es van avançar en e marcador amb una jugada espectacular de Lola que havia sortit a la segona meitat. Les rivals però, van saber aprofitar  ràpidament un error defensiu per empatar el partit. Deu minuts després del primer gol, arribava una jugada magistral en la frontal de l'àrea, on Lili amb la seva cama esquerra va aprofitar per fer el segon del FC Cambrils. Aquest gol va generar una tranquil·litat relativa ja que als 50 segons , les jugadores de l'Eusebi Güell, van tornar a empatar. Posteriorment, diverses ocasions perdudes per part de les cambrilenques van tancar un partit molt interessant.

En la propera jornada, el FC Cambrils femení de F-11 jugarà contra el líder, el Molins de Rei. Aquest serà un partit molt important ja que una victòria davant d'aquest equip posaria a les cambrilenques a un punt del primer lloc de la classificació general.