Societat

Un total de 31 parelles cambrilenques són homenatjades per les seves Noces d'Or

Per Redacció

Les 31 parelles es van fer una fotografia de grup dins de l'Ermita de la Mare de Déu del Camí

Un total de 31 parelles cambrilenques van ser homenatjades aquest passat dissabte per les seves Noces d'Or. El dia festiu va començar amb la tradicional Missa a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, on una vegada acabada es van fer una fotografia de grup. Sobre les 12.30h, el grup de cambrilencs i cambrilenques van arribar a l'Ajuntament, on els esperaven l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, que els va adreçar unes paraules, i la regidora de Benestar Social, Maricel Llaveria, que els va llegir un poema. També els van acompanyar el regidor Jordi Savall i la regidora Mercè Dalmau.

En l'acte d'homenatge, a més, es va obsequiar als matrimonis amb un record d'aquest dia, i posteriorment es va donar pas a l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. Una vegada aquest acte acabat, es van fer la tradicional fotografia de grup al vestíbul de l'Ajuntament. Arribada l'hora de dinar, es van dirigir al restaurant Miquel, on van posar punt i final a aquesta jornada.

Els homenatjats

Els matrimonis que van assistir a la celebració dels 50 anys de casats van ser: Agustí Vidal i M. Rosa Sedó, Albert Mas i Núria Rubio, Alonso López i Dolores García, Andrés Moreno i Maria Luisa Martínez, Antoni Farró i Isabel Valcárcel, Antoni Recasens i M. Rosa Valldosera, Antonio Agüera i Juana Bueno, Antonio Gámez i Josefa Rus, Enric Crespí i Núria Pons, Enrique Mas i Pilar Beseran, Francisco Rovira i Montserrat Costa, Jaume Savall i Pilar Grau, Joaquim Forment i Balbina Mallol, Joaquín Navarro i Madori Díez, Jordi Pallarés i Rosa Rom, José Antonio Morales i Ana María Muñoz, Josep Guzman i Pepita Cunillera, José M. Llevat i Beatriz Gálvez, José Soriano i Francisca Alonso, Josep Fosch i Neus Gavaldà, Josep Savall i Maria Domènech, Josep Vallès i Marta Molins, Juan López i Inés Parejo, Marc Mercè i Carme Calabuig, Miguel Sans i M. Dolors López, Ramon Bueno i Teresita Mendoza, Ramon Jiménez i Manuela Peña, Ramon Ortiga i Mercè Sabaté, Ramon Pastó i Rosa Martí, Ramon Romero i Antonia Pérez i Ramon Valls i M. Soledad Serón.

També totes les parelles es van fer una fotografia de grup al vestíbul de l'Ajuntament

Comenta aquest article