Informació general

Detenen l'home que va robar a l'interior del Mercat Municipal aquest novembre

Per Redacció

El lladre va entrar per una de les finestres del mercat i va prendre els diners de diverses caixes
El lladre va entrar per una de les finestres del mercat i va prendre els diners de diverses caixes | Lluís Rovira i Barenys

Els Mossos d'’Esquadra van detenir el passat 29 de novembre un individu per la seva presumpta implicació en tres robatoris amb intimidació a establiments de Cambrils, i el robatori amb força al Mercat Municipal del cap de setmana del 6 al 8 de novembre. Es tracta d'un veí de Cambrils de 30 anys. La detenció es va produir quatre dies després del darrer robatori amb intimidació. Segons les indagacions, l’home, que compta amb un ampli historial delictiu, hauria robat a tres establiments en poc més 15 dies (8, 23 i 25 de novembre), utilitzant sempre el mateix patró d’actuació.


Entrava a darreres hores de la tarda, tot esperant que només hi hagués el dependent, per tal d’intimidar-lo verbalment i assenyalant-li la butxaca, simulant que portava alguna arma blanca o de foc. Així, aconseguia la recaptació del dia, fugint després a peu del lloc dels fets. Cal remarcar que en algun dels establiments assaltats, l’home ja hi havia actuat abans, fet pel qual ja se l’havia detingut el passat mes d’octubre.

A banda, les gestions dels Mossos han permès relacionar aquest individu amb el robatori al Mercat Municipal de Cambrils. Aprofitant el cap de setmana, el detingut hauria accedit a l’edifici escalant per una bastida propera al mercat, tot forçant una finestra. Un cop a l’interior de l’equipament, hauria forçat 5 parades, emportant-se els diners que hi havia a les diferents caixes enregistradores. L’home ha passat ja a disposició del jutjat d’Instrucció número 1 de Reus en funcions de guàrdia. 

Comenta aquest article