Cultura

Dotze artistes cambrilencs mostraran les seves obres en la 3a edició dels Tallers Oberts

Per Berta Ruiz

Foto de família amb els dotze artistes participants, acompanyats de Robert Benaiges i Joan Recasens

Ahir al migdia al Centre Cultural, es va presentar la 3a edició dels Tallers Oberts de Cambrils, una activitat impulsada des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, amb l'objectiu d'apropar els artistes cambrilencs al públic i donar a conèixer la seva obra i tot el procés creatiu des del seu propi taller. A l'acte de presentació d'ahir hi van ser presents l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor de Cultura –Joan Recasens–, així com els dotze artistes que participen en l'edició d'enguany. La trobada es va aprofitar per fer una foto de família i per donar a conèixer l'activitat.

Dotze artistes participants

Les jornades de portes obertes dels tallers seran els dies 4 i 5 de desembre en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 19 hores. Els dotze artistes que hi participen són: Joan Baptista Cabré (Jobacasén) que té el seu taller al quilòmetre 4 de la carretera de Montbrió; Montse Forcadell que té el seu taller al carrer de Galícia número 2; Nuri Mariné que té el seu taller al carrer de la Verge del Camí número 16; Laura Mestres que té el seu taller al carrer de Reus número 31; Pedro Manuel Calavia que té el seu taller al carrer de Roca i Cornet número 11; Kamal Sultan que té el seu taller al carrer de Fàbregas número 17; Núria Pons que té el seu taller al carrer de Joaquim Vayreda número 8; M. Lluïsa Recasens que té el seu taller al carrer de Roger de Llúria número 7B; Dolors Ruiz que té el seu taller al carrer de Balears número 36; Ruiz Vaca que té el seu taller al carrer de Balears número 36; Bali Cejas que té el seu taller al carrer de Josep Pla al local 6 i Marta Fàbregas que té el seu taller al carrer del Cardenal Vidal i Barraquer número 13.

La majoria dels artistes presenten obres pictòriques, però també hi ha espai per al gravat, el patchwork, l'esmalt o les ceres. Tots aquells que es vulguin acostar a qualsevol dels Tallers Oberts podran gaudir d'una copa de vi cortesia de l'empresa Stilvins i la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Cal destacar que s'han editat uns fulletons informatius en els quals hi ha el mapa amb la localització de cadascun dels tallers.

Els artistes cambrilencs amb algunes de les seves obres

Comenta aquest article