Esports

Derrotes del Cambrils Unió i del FC Cambrils en futbol mentre que el CB Cambrils, en bàsquet, perd el seu primer partit de la temporada

Per Redacció

Futbol

Primera Territorial


Darrers minuts del partit disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió i el Calafell

Cambrils Unió 0 - Calafell 1

Derrota a casa del Cambrils Unió que no va poder amb el Calafell en un partit força disputat. Els visitants van marcar al minut 20 de partit i amb aquest 0 a 1 es van endur els tres punts en joc.
La propera setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Valls, el segon classificat del grup

Camp Clar 4 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va sortir golejat del camp del líder, el Camp Clar. Tot i el resultat advers, els cambrilencs van estar a punt d'avançar-se al marcador, al minut 14 de partit, en una jugada que no es va convertir en gol. A continuació el Camp Clar marcava el seu primer gol i poc després feia el segon. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. A la segona part el Camp Clar marcava de seguida el tercer gol i als darrers minuts arrodonia el resultat amb el 4 a 0 definitiu.
La propera setmana el FC Cambrils juga a casa contra el Nàstic B.

Tercera Territorial

Marina 1 - La Pastoreta 1

El Marina va deixar-se dos punts a casa, en el seu enfrontament contra La Pastoreta, un equip que també està situat a la part alta de la classificació. L'equip cambrilenc va sortir molt motivat i concentrat, tot i que la sort no va tenir-la de cara, ja que en el primer quart d'hora de partit va enviar dos xuts al pal i va tenir dues ocasions més per marcar, les quals van ser rebutjades miraculosament pel porter visitant. Tot i això, en el minut 30 de la primera part va arribar el gol del Marina, mitjançant Rubén. En la represa, La Pastoreta va sortir amb molta força, mentre que els cambrilencs no van ser capaços de sentenciar el partit amb un segon gol. En el minut 89 de partit, els visitants van aconseguir el gol de la igualada i el definitiu empat a 1 en el marcador. Repartiment de punts que fan que el Marina segueixi a la zona alta de la classificació. El proper partit del Marina serà al camp del Montbrió.

Vilafortuny 1 - Duesaigües 2

Derrota del Vilafortuny en un partit en què el Duesaigües ja es va avançar al marcador, al minut 15 de partit, després d'una greu errada defensiva de l'equip local. El Vilafortuny va aconseguir empatar el partit de penal, al minut 39, que el va transformar Ortiz. A la segona part el Vilafortuny va disposar d'ocasions claríssimes per a marcar i va estavellar una pilota al pal i una altra al travesser. Però va ser el Duesaigües qui va tornar a marcar i qui es va endur els tres punts.
El Vilafortuny jugarà la propera setmana al camp de la Pastoreta.

Bàsquet

Jugada corresponent al partit disputat entre el CB Cambrils i el Casal Vilafranca, ahir al matí

CB Cambrils 62 - Casal Vilafranca 70

Primera derrota de la temporada del CB Cambrils, després d'onze partits disputats. El CB Cambrils afrontava el partit amb tres baixes, la qual cosa ja va condicionar el rendiment habitual de l'equip. D'altra banda l'arbitratge va acabar de descentrar els jugadors cambrilencs que es van carregar de faltes i van acabar els darrers segons del partit amb només quatre jugadors en pista. Com a dada significativa cal dir que el Casal Vilafranca va anotar la meitat dels punts, un total de 35, de tirs lliures.
La propera jornada es disputarà el 12 de desembre i el CB Cambrils jugarà a la pista del Cantaires de Tortosa.

Hoquei

Lluita per la bola entre un jugador del Cambrils i un del Congrés

Cambrils CH 8 - CP Congrés 10

Inesperada derrota del Cambrils davant els barcelonins del CP Congrés que trenca la bona ratxa del dos últims partits. El partit no va començar gens bé pels cambrilencs. Al  minut 4’, els visitants s’avançaven al marcador (0-1), i deu segons més tard incrementaven l’avantatge amb el segon gol de la nit (0-2). Després de refer-se d’un minut per oblidar, Jordi Franch va obrir el marcador local al minut 9’ amb un gol que escorçava diferències. No havia passat un minut del primer gol, quan el capità Joan Roig feia pujar l’empat (2-2). La remuntada local es va materialitzar al minut 16’, després d’una recuperació de Joan Roig dins de l’àrea visitant, que va definir, Jaume Berga (3-2). A partir d’aquest moment, el partit va entrar en una fase de joc sense un control per cap dels dos equips. L’afició local estava encara celebrant el tercer, quan el barcelonins del Congrés, neutralitzaven l’avantatge (3-3), però poc els hi va durar l’alegria. Una falta executada a gran precisió, entre Jaume Berga i el capità Joan Roig, va acabar amb un gran gol d’aquest últim al minut 18’30”(4-3). Però el Congrés encara no havia dit la seva. Un gol dels visitants a 7’ minuts de la mitja part portava novament l’empat al marcador (4-4). Però un nou gol, el tercer del seu compta particular, de Joan Roig després d’una gran jugada personal desfeia l’empat, i deixava el marcador amb un ajustat (5-4) al final del primer període.
L’inici de la segona part va ser de clar domini local. Joan Roig en dos ocasions augmentava la diferència, i firmava una gran actuació. Primer al minut 7’ (6-4), i més tard al minut 10’ (7-4), aconseguint l’avantatge més gran del partit. Sembla que la diferència de tres gols podia ser suficient per no patir fins al final del partit. Però en set minuts, un Congrés efectiu, 100x100, va  neutralitzar la diferència, i es va posar per endavant al marcador. La remuntada es va iniciar al minut al 11’ (7-5), va continuar al minut 12’ (7-6), l’empat va arribar al minut 17’ (7-7), i finalment al minut 18’, el
gol que els posava per damunt del marcador (7-8). L’esperança tornava a aflorar en l’afició local al minut 19’ amb un gran gol des de mitja pista del júnior, August Villamayor, que empatava el partit (8-8). Però l’efectivitat dels visitants era inqüestionable. Quinze segons més tard desfeia l’empat (8-9), i la sentència arribava a l’últim minut del partit amb el 8-10 definitiu. Amb aquest resultat el Congrés es situa líder de la categoria. Aquesta derrota és una gerra d’aigua freda a la recuperació cambrilenca.
La setmana vinent els homes de Salva Franch tenen l’oportunitat de refer-se de la derrota a la pista del C.P. Vilanova fanalet vermell de la classificació.

Handbol

El CH Cambrils va derrotar a l'Handbol Terrassa en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CH Cambrils 31- Handbol Terrassa 23
 
Nova victòria a casa del sènior que fa que el Pavelló Municipal s'hagi convertit en un autèntic fortí i on s'ha de decidir la salvació de la categoria. La primera part va ser bastant fluixa per part dels cambrilencs que van sortir relaxats davant un dels cuers de la categoria, La feblesa defensiva va provocar que al minut 20 el resultat fos favorable als visitants per 7 a 8. Un reajust a la defensa i vàries accions en atac van fer que els locals se n'anessin al descans amb un favorable 13 a 10
  La segona part va ser semblant a la primera. Una mica més de tensió al Cambrils que va provocar un intercanvi de gols constants i que a falta de 10 minuts per la finalització del partit ja dominaven el marcador de 5 gols. Als minuts finals, el Cambrils va apretar en defensa i la combinació amb els contratacs efectius van deixar un marcador final de 31 a 23. Fluix partit però una nova victòria que consolida el CH Cambrils a la quarta posició.

La setmana vinent el CH Cambrils juga al camp del Molins de Rei

Futbol sala

El Mediterrani va perdre davant el Flix, aquest passat dissabte a la tarda

CFS Mediterrani G.Sirvent 4 -  Flix F.S. J.V. 5
 
Nova derrota a casa del Mediterrani Gelats Sirvent, aquesta vegada davant el Flix FS, per 4 gols a 5 desprès de dues parts molt diferents. Cal destacar que abans de començar el partit, el Mediterrani Gelats Sirvent va presentar tots els equips de les categories de pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil que té com a base. Pel que fa al partit, la primera part va ser per oblidar per part del conjunt cambrilenc, que es va mostrar molt apàtic i sense idees en atac i molt descol·locat en defensa, veient-se superat per un Flix que sense fer un gran joc i simplement defensant molt bé i sortint al contraatac, va anar-se'n amb una avantatge a la mitja part de 2 gols a 0. La diferència no va ser més gran gràcies a les intervencions del porter local. La segona part va ser molt diferent ja que el Mediterrani va sortir molt més endollat i als cinc minuts ja havia igualat el marcador amb dos gols d'Àlex. A partir de l'empat el partit va tenir molta emoció i tot i que el Flix es tornava a avançar per 2 gols a 4, els jugadors locals no van donar el partit per perdut i van posar setge a la porteria visitant fins a tornar a establir l´empat a 4 gols al marcador gràcies a dos gols marcats per Armando i David. Al tram final del partit diversos errors arbitrals van perjudicar al Mediterrani, un dels quals una falta no assenyalada a favor del conjunt cambrilenc que va propiciar un contraatac del Flix i que va significar el definitiu 4 a 5. Tot i que el Mediterrani als minuts finals va intentar empatar el partit, el marcador ja no es va moure.
Aquesta derrota deixa molt tocada la plantilla que confiava en la victòria per poder avançar el Flix en la classificació i estar més a prop dels rivals que el precedeixen en la classificació. Tot i això, esperem que la parada de dues setmanes pel pont de la Constitució serveixi a l´equip cambrilenc per pujar la moral i intentar sumar els màxims punts possibles abans de les vacances de Nadal

Resultats dels equips de base:
 
CFS Mediterrani  (infantil) - 4   CEIP MD de la Candela 2
 
CFS Mediterrani-AMPA Marinada( aleví) 2 - Vandellòs-Pratdip 12
 
CFS Mediterrani-AMPA Marinada 1 - Guillem Fortuny 10

Tennis taula
  
Segona Territorial
 
Cambrils A 4 - Amposta B 0
Aquest equip es manté invicte en la primera posició. Una jornada més, els jugadors Josep Pajuelo i Guillermo González també es mantenen invictes. Per altra banda, cal destacar l'actuació del  jugador Sergi Pérez.
 
Tercera Territorial, grup A
 
Lira Vendrellenca 4 - Cambrils B 3
El partit va ser molt ajustat i finalment es va decantar del costat local. Els cambrilencs es mantenen en la segona posició de la classificació.

Altafulla B 0 - Cambrils C 4
Amb aquesta victòria, l'equip recupera la quarta posició del seu grup.

Tercera territorial,  grupo C
Aquest equip va descansar aquesta jornada. Manté el primer lloc de la classificació.

Equips de base, promoció grup A

Tarraco C 1 - Cambrils A 4 (jugat el dijous a Tarragona)
Cambrils A 5 - Almoster B 0
Aquest equip segueix en segon lloc.
 
Promoció grup B
Cambrils B 0 - Cicles Fandos de Vinaroz 5
Amb aquesta derrota, l'equip queda tercer del seu grup.
Almoster E 0 - Cambrils C 5
Aquest equip se situa en quarta posició.

Comenta aquest article