Esports

Els equips masculí i femení de S-14 d'atletisme de Cambrils, guanyadors de la VIII Trobada de Tardor de Clubs

Per Pere Ferrando

L'atleta cambrilenca Clàudia Buil arribant a la meta en la prova de relleus

Dissabte passat es va disputar a Camp Clar la primera competició de la temporada, la VIII Trobada de Tardor de Clubs de categories S-14 i S-18, tant en l’apartat masculí com femení. L’atletisme és un esport individual. L’objectiu de les trobades de clubs com aquesta és crear el sentit de pertànyer a un grup per a lluitar per a una victòria del col·lectiu. I tant important és la participació dels líders de l’equip, que són els que guanyen les proves, com la dels altres atletes que amb la seva aportació col·laboren a l’èxit del conjunt.

Els resultats

Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent, guanyant a la categoria S-14 Masculí i S-14 Femení. L’estadística dels equips guanyadors va ser la següent: en 60 metres llisos, Eulàlia Català va quedar quarta; en 600 metres llisos, Chloe Evans va quedar 2a; en 60 metres tanques, Núria Caballero va quedar 3a; en salt d'alçada, Maria Julve va quedar 2a; en salt de llargada, Amaia Vallecillo va quedar 4a; en llançament de pes, Ariadna Esponey va quedar 2a; en llançament de disc, Clàudia Buil va quedar 1a; i en relleu 4 x 80, Maria Julve, Chloe Evans, Ariadna Esponey i Clàudia Buil van quedar terceres.

En l'equip masculí, els resultats van ser els següents: en 60 metres llisos, Dídac Alonso, va quedar 3r; en 1.000 metres llisos, Adrián Álvarez va quedar 2n; en 60 metres tanques, Jaume Caballero va quedar 1r; en salt de llargada, Guillem Sarrà va quedar 2n; en llançament de pes, Joan Mercé va quedar 1r; en llançament de disc, Pau Samaniego va quedar 1r; i en relleu 4 x 80, Adrián Álvarez, Pau Samaniego, Guillem Sarrà i Joan Mercè van quedar primers.

Les marques no van ser les esperades degut a que la pluja va ser present durant gran part de la competició, dificultant la consecució de registres destacats.

Comenta aquest article