Esports

Els pilots Francesc Matamoros, Xavi Maza i Michael Parra de l'equip Astro's acomiaden la temporada amb la darrera cursa de Supermotard

Per Redacció

Motos de l'equip cambrilenc de competició Astro's

L'equip Astro's de Cambrils va participar el passat 14 de novembre en la darrera cursa de Supermotard. La prova es va celebrar al Circuit d'Osona de Vic i en principi només hi havia de participar el pilot Francesc Matamoros en la categoria Fun 2. Tot i això, els dos pilots més joves de l'equip –Xavi Maza i Michael Parra– que ja van finalitzar la seva temporada de promovelocitat en les categories de 70cc. i 50 cc respectivament., també es van animar a participar.

Michael Parra, amb la categoria de 65 cc, va patir una petita caiguda en la primera mànega, però va remuntar posicions i va superar els altres pilots aconseguint quedar campió de la carrera. Per la seva part, el cambrilenc Xavi Maza, en la categoria de 85 cc, va fer una molt bona cursa i va situar-se en la tercera posició. Finalment, Francesc Matamoros, en la categoria de Fun 2, va aconseguir la quarta posició en aquesta cursa. Matamoros es va mostrar molt satisfet, ja que en la darrera prova ha aconseguit pujar una posició en la classificació general, tot i que l'any vinent, el cambrilenc espera pujar al podi.

L'equip Astro's s'acomiada de la competició fins a la propera temporada que s'iniciarà a principis de l'any vinent amb els primers entrenaments de la pretemporada.

Comenta aquest article