Cultura

Els alumnes de 5è i 6è decidiran sobre cultura i festes cambrilenques en les sessions del Consell d'Infants

Per Redacció

Una de les sessions impartides per la cambrilenca Nuri Mariné, el passat divendres 19

Aquest curs és el segon any que la ciutat de Cambrils compta amb un òrgan de participació ciutadana molt especial: un Consell d’Infants on hi ha representats tots els xiquets i xiquetes de 5è i 6è de totes les escoles de Cambrils.
Enguany, els xiquets i xiquetes de Cambrils ajudaran a l’Ajuntament a prendre decisions sobre la cultura i les festes cambrilenques. És per això que ja s’han iniciat les sessions a les escoles on els infants aprenen els continguts més importants sobre la cultura de Cambrils. És l'artista Nuri Mariné qui es dirigeix als alumnes d'aquests cursos.

A partir del mes de gener, els 25 representants es trobaran els dissabtes al matí per seguir aprofundint en la cultura i les festes, però l’objectiu principal d’aquestes sessions de treball serà que els xiquets i xiquetes decideixin una bateria de propostes per millorar els actes culturals i festius del municipi. Aquest projecte d’aprofundiment democràtic és una iniciativa del Projecte Educatiu de Ciutat i l’Àrea de Participació Ciutadana que enguany compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i la regidoria de Festes.

Comenta aquest article