Societat

Unes 200 persones assisteixen a la primera desfilada de moda d'hivern en benefici de l'ONG Down Tarragona

Per Raquel Samaniego

Una de les models desfilant damunt la passarel·la instal·lada a l'Hotel Tryp Port Cambrils

Una de les sales de l'Hotel Tryp Port Cambrils es va convertir el passat dissabte al vespre en una passarel·la de moda local. L'acte, organitzat conjuntament entre la Unió de Botiguers de Cambrils, Reus Models i Down Tarragona, i amb la col·laboració de la regidoria de Promoció de Ciutat, va servir per a què unes 200 persones poguessin veure les darreres tendències en moda i, també, poguessin aportar el seu granet de sorra en el projecte solidari que porta endavant l'associació Down Tarragona.

La desfilada, la primera que es fa a Cambrils durant l'hivern, va comptar amb la participació de 60 models, que es van vestir unes 250 peces de roba. Les botigues cambrilenques que hi van prendre part van ser
Angelets, Sun Planet, Rosella, Melé, Joti, Genesis Kids i Corseteria Núria. El donatiu mínim per entrar a veure la desfilada era de tres euros, tot i que l'assistent podia donar el que desitgés. A més, també hi havia venda d'altres productes en benefici de l'entitat, com poden ser calendaris.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és recaptar fons per tal que les famílies associades a l'entitat, que en són una trentena, puguin gaudir de més activitats. Down Tarragona és una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2007 fruit de la iniciativa d'un grup de pares i familiars amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins la societat.

Comenta aquest article